EĞİTİM

ZİLAN HASTANESİ, ALANINDA İDDİALI…

Pınarbaşı Mahallesi Mahatma Gandi Bulvarı eski Alman Hastanesi binasında 2015’te açılan Özel Batman Zilan Hastanesi, büyüyen kadrosu ve teknik ekipmanlarıyla sağlık söktürende fark yaratıyor.

ZİLAN HASTANESİ, ALANINDA İDDİALI…
05-06-2017 21:00
Google News

AMELİYATHANE, 1 DOĞUM SALONU

Zilan Hastanesi’nde 4 adet ameliyat salonu ile her an doğuma hazır bir salon bulunduğunu söyleyen Hastane Baş Hemşiresi Deniz Tuncer “Ayrıca Anestezi ve Reanimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, , Dâhiliye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Sağlığı, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak-Burun-Boğaz, Nöroşirurji (Beyin cerrahisi), Nöroloji, Ortopedi vb. birçok bölüm bulunmaktadır” dedi.

HASTALARIN KONFORU ÖNEMLİ

Hasta ve hasta yakınlarının konforunu önemsediklerini belirten Tuncer “Hastanemiz 13 Erişkin Yoğun Bakım, 7 Koroner Yoğun Bakım, 6 KVC Yoğun Bakım, 19 kuvöz Yeni Doğan Yoğun Bakım, 6 KVC Yoğun Bakım, 4 süit ve 56 normal yatak olmak üzere toplam 105 yatak kapasitesine sahiptir. Hastalarımıza çiçek gibi bakarız şiarı ile çalışıyoruz. Hastanemiz, modern cihazlarla donanımlı, tam teşekküllü laboratuarımızda, alanında deneyimli uzman kadromuz ile hizmet veriyor. Sağlık alanındaki her türlü gelişmeyi yakından takip ediyoruz” dedi.

ENDOKRİN BÖLÜMÜ SADECE ZİLAN’DA”

Tuncer, 2 kardiyoloji, bir enfeksiyon hastalıkları ve bir endokrin olmak üzere hastanede 4 Profesör Doktorun bulunduğunu belirterek “Endokrin bölümü Batman’da bir özel hastane dışında sadece bizim bünyemizde bulunmaktadır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete