EĞİTİM

ZİLAN HASTANESİNİN HEKİM KADROSU GÜÇLENDİ

Anjiyo ve kalp ameliyatlarının da yapılabildiği 105 yataklı Özel Batman Zilan Hastanesi, sektördeki başarısı ile adından sıkça bahsettirmeye başladı.

ZİLAN HASTANESİNİN HEKİM KADROSU GÜÇLENDİ
30-11-2016 23:19
Google News

Doçent ve Yardımcı Doçent kadrosu ile sağlık hizmeti veren Zilan Hastanesi, kadrosuna kattığı yeni hekimlerle çıtayı yükseltti. Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Orhan Tezcan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzm. Dr. Rahşan Keskin, Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Lütfü Arıtı, Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Çiğdem Hanazay, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Prof. Dr. Cumali Gökçe, Psikiyatri ve Ruh Hastalıkları Uzmanı Yard. Doç. Dr. Süleyman Demir, Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Özdemir, Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Harun Yüksel Kardiyoloji Prof. Dr. Mete Alpaslan, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı OP. Dr. Gültekin Kızılbulut, Deri ve Zührevi (Dermotoloji) Uzm. Dr. Mutlu Çayırlı, Zilan Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Böylece hastanede görev yapan hekim sayısı 28’e yükseldi.

İLKLER ZİLAN’DA

Batman’ın ilk Profesör Endokrin Doktoru ve Profesör Psikiyatrisi de Zilan Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Başhekim Dr. Ruhi Günel, Zilan Hastanesinde ilklere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete