GÜNDEM

ZİRAAT ODASI, SEÇİME GİTTİ...

ZİRAAT ODASI, SEÇİME GİTTİ...

ZİRAAT ODASI, SEÇİME GİTTİ...
03-02-2015 11:48
Google News

Ziraat Odası, Batman, Gercüş ve Beşiri’de kongreye gitti.Batman Ziraat Odası’nda tek liste ile gidilen seçimde Nizamettin Aydiş, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Seçime katılan üyelere teşekkür eden Aydiş, Ziraat Odası olarak yürüttükleri çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edeceklerini açıkladı.

BEŞİRİ ZİRAAT ODASI, SEÇİME GİTTİ.

62 üyesi bulunan Beşiri Ziraat Odası seçimlerinde 4 aday başkanlık için yarıştı. Yapılan oylamada Şeref Karabulut 34 oy alarak başkanlığa getirildi. Rakipleri Osman Çalmaz 16, Selanik Nasıroğlu 8, Nasi Apaydın ise 3 oy aldı.

ÇİFTÇİLERLE YAKINDAN İLGİLENECEĞİM

Başkanlığa getirilen Karabulut, oylamaya katılan üyelere teşekkür ederek “Beni bu göreve layık gören bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Ziraat Odası olarak ilçede tarım ve hayvancılık alanlarında her türlü çalışmayı yürütmek için elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın, çiftçilerimizin her türlü mağduriyetiyle yakından ilgileneceğiz. Kendilerini mağdur etmemek için her türlü özveriyi göstereceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete