GÜNDEM

“ZİRVEDE AĞLAYAN GELİN” SERGİSİ

Yaptığı 4 mevsim Hasankeyf arşivi ve sergileriyle dikkat çeken foto muhabiri Civan Değer, “Zirvede Ağlayan Gelin” isimli Ters Lale fotoğraf sergisinin hazırlıklarını tamamladı.

“ZİRVEDE AĞLAYAN GELİN” SERGİSİ
22-04-2015 21:01
Google News

Sason’da bulunan Helkıs ve Hıyan dağlarının zirvelerinde ilkbahar aylarında yetişen Ters Lalelerin fotoğraflarını çeken deneyimli foto muhabiri Civan Değer, “Batman deyince aklımıza Mezopotamya’nın kadim toprakları üzerinde bulunan 12 bin yıllık antik kent Hasankeyf geliyor. Elbette ki Hasankeyf unutulmaması gereken ve bizim için son derece değerli bir yerdir. Ancak Batman’ın tanıtımı için Ters Lale de önemlidir. Şimdiye kadar onlarca sergi açtım ama yapacağımız Ters Lale sergisi benim için ayrı bir yer taşıyor. Bu nedenle 25-30 Nisan tarihleri arasında tüm fotoğraf severleri sergimizi görmeleri için Batman Park AVM’ye bekliyoruz” dedi.  

“DEĞER’İN 18. SERGİSİ OLACAK”

‘Zirvede Ağlayan Gelin’ ile beraber Civan Değer 18. Fotoğraf sergisini açmış olacak. Sergide yer alacak birbirinden güzel fotoğraflar 5 günlüğüne sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergide 30 fotoğraf yer alacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete