GÜNDEM

ZİYA ÖĞRETMEN’DEN BATMAN’A ÖVGÜ;

Milli Eğitim Bakanı Prof. Ziya Selçuk, Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları Programı kapsamında geldiği Batman’da, eğitimci meslektaşları ile buluştu.

ZİYA ÖĞRETMEN’DEN BATMAN’A ÖVGÜ;
03-11-2019 19:37
Google News

 

 “BATMAN’DA EĞİTİME TALEBİN YÜKSEK OLMASI BİZİ MEMNUN ETTİ”
Bakan Selçuk, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde düzenlenen Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları Programında TOBB Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinin türkü konserini dinledi. Bakan Selçuk, meslektaşlarına deneyimlerini aktarırken “Batman'ın eğitimle alakalı meselelerinin değerlendirilmesi için istişarelerde bulunmak ve bazı çalışmalar yapmak üzere geldi. Burada eğitime olan talebin çok yüksek olması, eğitim standartları açısından çok hızlı bir mesafe alınması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Daha ileri aşamalara gidebilmesi için Batman'daki eğitim ihtiyaçlarının yerinde gözden geçirilmesi, Sayın Valimiz ve Milletvekilimiz başta olmak üzere buradaki yetkili arkadaşlarımızla birlikte ele alınması kaçınılmaz bir ihtiyaçtır” dedi. 
AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ
AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Selçuk, İl Başkanı Akif Gür ile görüştü. Bakan Selçuk, AK Parti Yöneticilerinin, 2023 eğitim vizyonu kapsamında yapılacak bazı uygulamalarda Batman’ın pilot iller arasına alınması ve meslek liselerinin eğitim kalitesinin arttırılarak kalifiye eleman yetiştirmesine ön ayak olması önerisini olumlu karşıladı, çalışmaların başlatılması için talepleri not aldı. 
MESLEKTAŞLARINA PLAKET VERDİ
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Batman Valiliğince, TPAO Kristal Park Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya katıldı, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı hayırsever iş insanlarına teşekkür plaketi verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete