SPOR

“Zorlu ikinci yarı bizi bekliyor”

TPAO Petrolspor Yönetimi, basın mensupları ile bir araya gelerek Petrolspor’un 3.lig 2.gruptaki 15 haftalık ilk yarısını değerlendirdi.

“Zorlu ikinci yarı bizi bekliyor”
21-12-2023 16:10
21-12-2023 15:35
BATMAN
Google News

TPAO Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde TPAO Kristal Park’ta düzenlenen toplantıya, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Kulüp Başkanı Mustafa Demir, ikinci devrenin zorluğuna dikkat çekerek “Sezon başında yeni bir yapılanma sürecine girdik. Bu süreçte başta Valimiz Ekrem Canalp, Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu ve Muzaffer Nasıroğlu’nun çok büyük katkılarını gördük. Sezon başından beri devam eden vatandaşların kenetlenmiş görüntüsü, başarıdaki en büyük kaynağımızdır” dedi.

“İKİNCİ DEVRE, ZORLU GEÇECEK”

Sezon başında 25 futbolcu aldıklarını ve uyum sorununu çözdüklerini belirten Demir “Devre arasına 6 puan farkla lider olarak giriyoruz. İlk devrenin kırılma maçı, Pazarspor deplasmanında attığımız son saniye golüdür. En zor gruptayız. Tüm takımlar birbirine çok yakın, bu yüzden ikinci devre çok daha zorlu geçecek. Kısa bir dinlemenin ardından Antalya’da 18 günlük bir kamp planlıyoruz. İkinci devrenin ilk maçında bay olacağız” dedi.

“NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ “

İkinci devre hazırlıklarına pazartesi günü start vereceklerini belirten Başkan Demir “Transfer konusunda teknik heyetimiz, bize bir rapor sundu. İki nokta transfer yapmayı planlıyoruz, bu sayıya 3’e de çıkabilir. Devre arasında yolları ayıracağımız futbolcularımız da olacaktır. Mevcut kadromuz başarılı olunca bazı oyuncular kendilerine yer bulamadı, futbolcuların bize ilettiği talepleri vardı, biz de devre arası işaret etmiştik. Kanat oyuncumuz Eren Karadağ ile yollarımızı ayırdık” dedi.

“ALTYAPIDAKİ FUTBOLCULARI TAKİP EDİYORUZ”

Altyapıdaki futbolcuları yakında takip ettiklerini belirten Demir “U17 ve U19 maçlarını izlemeye çalışıyorum. Devre arası için böyle bir planımız yok ama önümüzdeki sezonun başında takip ettiğimiz 2–3 futbolcuyu A takıma kazandırabiliriz. Şuanda futbolcuları bir farklı havaya sokmamak için isim vermek istemiyorum” dedi.

FERNAS’TAN PETROLSPOR’A 11 MİLYON TL

Basın toplantısında mali bilânçoya değinen Demir, sezon başında TPAO’nun gönderdiği ödenek ile yola devam ettiklerini ve ek ödenek talep edeceklerini belirtti. Nasıroğlu ailesine teşekkür eden Demir “Sezon başında yapılan forma sponsorluğunda FERNAS, kulübe 5 milyon TL katkı sağladı. Muzaffer Nasıroğlu ile Ferhat Nasıroğlu, kulübe 6 milyon TL daha destekte bulundu. Kulübe toplam 11 milyon lira katkıda bulunan FERNAS şirketine teşekkür ediyorum” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete