SPOR

ZORLU MARATON BAŞLIYOR

Haftayı maç yapmadan geçiren 3. Lig temsilcimiz Petrolspor için zorlu lig maratonu başlıyor. Batman Petrolspor Perşembe günü kendi sahasından konuk edeceği Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

ZORLU MARATON BAŞLIYOR
09-11-2020 13:15
Google News

 

Ligde aynı puanda olan Çatalcaspor maçına sıkı hazırlanan kırmızı-beyazlı ekip tüm planlarını 3 puan üzerine yapıyor. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını belirten Petrolspor başkanı A.Vahap Akbaş, "Oyuncularımız hepsi de kaliteli çocuklar. Şansız puan kayıpları yaşadık. Ama artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Perşembe günü kendi sahamızda Çatalcaspor'u konuk edip eli boş göndermek istiyoruz. Lige verilen aralar bizim iyi oluyor. Çünkü sezon başında kamp yapmadığımız için kondisyonumuz düşüyor. Verilen aralarda takımımız kondisyon depoluyor. Her geçen hafta rakiplerimizde güçleniyor ve hafta da 2 maç oynamaya başlayacağız. Sakatlıklar yaşamamak için takımımızın teknik heyet yönetimde sıkı hazırlanıyor. "

SAKATLAR İYLEŞİYOR
Cizrespor maçında eline aldığı darbe sonrası sakatlanan Aykut Sevim'in Çatalcaspor karşısında sahada olmasını beklediklerini belirten Akbaş, "Aykut, Cizrespor karşısında elinden şansız bir sakatlık yaşadı. tedavisine hemen başlandı. Özel eldivenle oynayacak. Bunun yanında 3 haftadır sakatlığı nedeniyle sahaya çıkamayan Hüseyin Çıray’da bu maçta görev yapacak." dedi.

MARATON BAŞLIYOR
Perşembe günü Çatalcaspor ile sahasında karşılaşacak olan Petrolspor, Pazar günü deplasmanda Arhavispor ile karşılaşacak. Deplasmandan pazartesi günü dönecek olan Petrolspor yine Perşembe günü Çarşambaspor ile sahasında karşılayacak. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete