GÜNDEM

Zorluoğlu, sosyal medyadan seslendi; “Aday adayı olmayı düşünmedim”

Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerle ilgili sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı.

Zorluoğlu, sosyal medyadan seslendi; “Aday adayı olmayı düşünmedim”
21-11-2018 17:41
Google News

“SEÇİLMEMİŞ OLMAMA RAĞMEN KIRILMADAN YILMADAN ÇALIŞTIM”
Neden Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunmadığı sorularına yanıt veren Zorluoğlu “Birçok dostum ve Batmanlı Kardeşim tarafından Batman Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için neden başvuruda bulunmadığım soruluyor. Ben de bu konuya açıklık getirme zorunluluğu hissettim. Bildiğiniz üzere 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Batmanımızı temsil etmek üzere AK Partiden Milletvekili Aday Adayı oldum. Parti Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda beş arkadaşımız aday gösterildi. Liderimiz Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gibi küsmeden ve yılgınlık göstermeden gece gündüz çalışarak beş arkadaşımızın da Parlamentoya girebilmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Daha sonraki süreçte hizmet edebilir ve faydalı olabiliriz düşüncesiyle vekâleten yürütülen İl Başkanlığı için başvuruda bulunduk. Ancak Başkanımızın ve Genel Merkezimizin takdirleri neticesinde tekrar Murat Güneştekin Bey Kardeşimiz İl Başkanlığına getirildi. Bizler Partimizin daha çok başarılı olması için kendisine ve teşkilâta destek olacağımızı sosyal medya ve basın yoluyla açıkladık” dedi.
“BİZİM DAVA ANLAYIŞIMIZDA BENCİLLİK YOKTUR”
Zorluoğlu, açıklamasının devamında “Bizim dava anlayışımızda bencillik yoktur hizmet vardır. Zaten siyaset halka hizmet etme aracıdır ve bizce de öyle olmalıdır. Hizmeti kim yapmış olursa olsun çok kıymetlidir. İçinde bulunduğumuz yerel seçimler sürecinde Batman Belediye Başkanlığı için şahsım aday adayı olmayı düşünmedim. Çünkü Milletvekilliği seçimi ve İl Başkanlığı atama sürecinde bizlere görev düşünülmediğinden Belediye Başkanlığı adaylık sürecinde başvuru yapmadık. Bu konuda da bizler açısından herhangi bir küskünlük, davadan uzaklaşma veya hizmeti aksatma söz konusu değildir ve olamaz. Bizler için Ülkemizin, halkımızın ve Partimizin menfaatleri daima önde gelir. Eğer Partimiz Bizleri uygun görür de aday gösterme konusunda bir tasarrufta bulunursa görevden kaçmamız kesinlikle söz konusu olamayacağını da belirtmekte fayda görmekteyiz” dedi. (İdris Ekinci)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete