SİYASET

ZORLUOĞLU, TEMAYÜL İÇİN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Emekli Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu, ilçe ziyaretlerinde gördüğü yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

ZORLUOĞLU, TEMAYÜL İÇİN DESTEK İSTEDİ
30-04-2018 19:29
Google News

“HERKESİ KUCAKLAYAN, MÜCADELECİ BİR YAPIYA SAHİBİM”

Zorluoğlu “Kırk yıllık meslek hayatım sonucunda birçok meslek dalından otuz bini aşan öğrencim oldu. Bu yıllar zarfında Batman halkı ve ülkemizin değişik yörelerinden gelen öğrenci kardeşlerimin sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında hizmet etmeyi Rabbim bana nasip etti. Birkaç arkadaşla ilimizdeki zeki ve yetenekli yavrularımızın yararlanması ve eğitim görmesi için Üstün Zekâlı ve Özel Yetenekli Çocuklar Derneği’ni kurduk. Geniş ve muhafazakâr bir aileye mensubum. Rahmetli babam Hacı Mehmet Sait Zorluoğlu kendisini, işinin yanında cami yapımı ve muhtaç ailelere yardım gibi hayır işlerine adamış biriydi. Ak Parti kurulmadan önce rahmetli Hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kurduğu her partiye karınca kararınca hizmette bulundum. İnsan olarak inançlı, hak yemeyen, herkesi kucaklayan, özgüven sahibi, sosyal, birleştirici, sevecen, azimli, mücadeleci, halkla birebir iletişime önem veren, ikna kabiliyeti yüksek, sorun çözücü, saygılı ve hümanist bir insanım” dedi.

“HALKA HİZMET DÜSTURUNU BENİMSEDİM”

Halka hizmet hakka hizmettir düsturunu benimsemiş biri olarak hizmetlerimi siyaset yoluyla daha geniş kitlelere ulaştırabileceğimi düşündüğü için aday adayı olduğunu belirten Zorluoğlu “Siz kıymetli Hemşerilerimden Esnafımızın, İşçimizin, Kadınlarımızın, Gençlerimizin, Öğrencilerimizin, Engelli kardeşlerimizin, Dul bacılarımızın ve Yetim Evlatlarımızın problemlerini çözmek ve sıkıntılarını gidermek için Partimizi ve beni desteklemenizi istirham ediyorum. Batmanımızı, İlçelerimizi, daha yaşanabilir şehirler yapmak için bizleri yalnız bırakmayacağınızı umuyorum. Partili kardeşlerimden temayül yoklamasında bana oy vermelerini istirham ediyorum. Hizmet için yola çıkmış olan aday adayı arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekili seçimlerinin Ülkemize Batmanımıza, mazlum halklara ve İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim” dedi. (İdris Ekinci)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete