GÜNDEM

Ahmet Güneştekin’den Petrolspor’a destek, DEM partiye mesaj

Uluslararası Sanatçı Ahmet Güneştekin, memleketi Batman’ın yeşil sahalardaki şampiyonluğuna tribünlerde destek verdi.

Ahmet Güneştekin’den Petrolspor’a destek, DEM partiye mesaj
28-04-2024 17:00
28-04-2024 13:46
BATMAN

Batman Petrolspor, şampiyonluk maçı için deplasmanda Turgutluspor ile karşılaştı. Rakibini 3-2 mağlup eden Petrolspor, 3.ligin şampiyonu olarak 2.lige yükseldi. Uluslarası Sanatçı Ahmet Güneştekin de memleketi Batman’ı şampiyonluk yarışında yalnız bırakmadı. Maçı tribünlerde izleyen Güneştekin “Bugün doğduğum şehrin en eski spor kulübü olan Batman Petrolspor’un şampiyonluk maçı için Manisa Turgutlu’ya geldim. Taraftarlarla ve Ege’de bulunan hemşehrilerimizle birlikte Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekilleri Emin Ekmen, Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı ile bürokratlar ve iş insanları destek için maça gelmişlerdi. Gözüm DEM Parti Milletvekillerini ve Batman Belediye Eş Başkanlarını aradı. Göremedim, görmeyi çok isterdim. Dostum Emin Ekmen’e maç için bir davet alıp almadığını sordum,  o da benim gibi herhangi bir davet almadan sadece Batman sevgisi sebebiyle geldiğini söyledi. Bir şehri sporun nasıl birleştirdiğini görmek ve şampiyonluk galibiyetinin sevincine tanıklık etmek açıkçası beni çok mutlu etti” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ahmet Yıldız 2 hafta önce
mehdi başkan maçta bir selam verdi diye onu saf dışı etmediler, çıkarlarına uymuyordu ( RANT) hamle yapıp '' Maç fotosu '' ile rovanş oynadılar,adamın altını oydular
birisi 2 hafta önce
onlar ancak siyaset yaparlar.mehdi başkan maça gitti adamı afaroz ettiler.geri kalanlarda korkudan gidemediler herhalde .
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA