GÜNDEM

Batman'da memur alımı yapılacak

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Şırnak, Batman ve Siirt’te kalkınma projelerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere 2 uzman personel alacak. Memur olmak isteyenler için son başvuru tarihi 15 Nisan.

Batman'da memur alımı yapılacak
13-04-2024 15:08

TRC-3 Bölgesi illerini kapsayan Dicle Kalkınma ajansı personel alımına gideceğini duyurdu. Bölgenin sosyoekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla Şırnak, Batman ve Siirt illerinde çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere 2 uzman alımı gerçekleştirecek. Personel alımında Adayların, ilanda belirtilen bölümlerden birinde veya bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurt içi veya yurt dışı yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmaları şartı aranacak.

Adayların, 2022 veya 2023 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS), mezun oldukları alana göre belirtilen puan türlerinden birinden en az 80 puan almış olmaları şart olacak. Adayların, sınav başvuru tarihinden önceki 5 yıl içinde İngilizce dil yeterliliği için YDS’den en az 70 puan (C) düzeyinde veya dil yeterliği açısından uluslararası geçerliliği olan ve eşdeğer kabul edilen bir sınavdan asgari (C) düzeyinde puan almış olmaları gerekecek. Personel alımı için başvurular 25 Mart’ta başlayıp, 15 Nisan’sa sona erecek. Adaylar başvurularını Dicle Kalkınma Ajansı’nın resmi internet adresi üzerinden yapabilecek. (Bayram Ayhan) 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA