GÜNDEM

BELEDİYE VE KIZILAY, YANGIN MAĞDURLARI İÇİN ORTAKLAŞTI

Batman Belediyesi ve Kızılay Batman Şubesi işbirliği ile geçtiğimiz aylarda evi yanan 10 ihtiyaç sahibi aileye yardım yapıldı.

BELEDİYE VE KIZILAY, YANGIN MAĞDURLARI İÇİN ORTAKLAŞTI
01-02-2017 20:46

Mağdur ailelerle Belediye’nin bahçesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy ve Kızılay Şube Başkanı Ali Tezdiğ, ailelere Bin TL değerinde hediye çeki, mini buzdolabı, giyim malzemesi, erkekler için gömlek, kravat, kadınlar için kazak, gıda kolisi, kavurma, üçlü göz ocak artı temizlik malzemelerinin dağıtımını yaptı.

“YARDIMLARIMIZ SÜRECEK”

Dağıtım etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Aksoy “Belediyeler sigorta şirketleri değildir ama sosyal görevlerimiz var. Batman’ı büyük bir aile olarak görüyorum. Vatandaşlarımız eğer evlerinde huzurlu değilse evleri soğuksa, sıkıntıları varsa, bizim kendi yatağımızda rahat uymamız mümkün değil. Bundan sonra da dezavantajlı insanlarımıza yönelik sosyal yardımlarımız devam edecek” dedi. Kızılay Başkanı Ali Tezdiğ ise “Belediyenin yardım çalışmalarına biz de imkanlar dâhilinde destek olacağız. Umarım yardımlar ihtiyaç sahiplerine hayırlı olur ihtiyaçlarını giderirler” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA