SPOR

''DENİZLİ’DEN PUANLARLA DÖNECEĞİZ''

''DENİZLİ’DEN PUANLARLA DÖNECEĞİZ''

''DENİZLİ’DEN PUANLARLA DÖNECEĞİZ''
11-12-2014 11:18

Spor Toto 3. Lig 1. Gurup'ta yer alan Batman Petrolspor, Denizli Kızılcabölükspor maçından  deplasmanından puanla dönmek istiyor.

Hafta başından beri tam kadro çalışan Batman temsilcisinde teknik direktör M. Erdal Alpaslan, "İnşallah bu hafta gereken puan veya puanları alacağız. Bize bu süreçte destek veren Başkan Aydın Gülmez’e ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ederiz. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Futbolcu kardeşlerime çok güveniyorum. İnşallah Denizli’den puanlarla döneceğiz" dedi.

ŞANSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR

Petrolspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Denizli Kızılcabölük maçını kazanarak haftalardır mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.

Petrolspor, Kızılcabölükspor maçı hazırlıklarını TPAO tesislerinde teknik direktör Erdal Alpaslan yönetiminde sürdürdü. Futbolcular, dayanıklılık çalışması yaptıktan sonra taktik antrenman gerçekleştirdi.

Şansız bir dönemden geçtiklerini belirten Teknik sorumlu Alpaslan, “bu süreçte takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Önümüzde ilk yarı itibariyle 3 maçımız kaldı. Bu maçlardan 7 puan aldığımız takdirde ligin 2. devresine daha iyi bir seviyede gireceğiz. Tüm çabamız ve çalışmalarımız bu yönde. Şansızlığımızı kırmamız için desteğe ihtiyacımız var.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA