GÜNDEM

CHP MİLLETVEKİLLERİ, SASON’DA HALKLA BULUŞTU

“Tüm görüşlere karşı tek görüşü kurgulayan bir anayasa”

CHP MİLLETVEKİLLERİ, SASON’DA HALKLA BULUŞTU
23-03-2017 17:15

İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’den oluşan CHP heyeti, referandum çalışmasına ilişkin “hayır” kampanyasını yürütmek üzere Batman’a geldi.

Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ile birlikte Sason İlçesine ziyarette bulunan CHP heyeti, esnafla bir araya geldi, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.

“NEREDE KİM TARAFINDAN YAZILDIĞI BİLİNMEYEN BİR ANAYASA”

Referandumda “hayır” oyu verilmesi gerektiğini belirten  Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Çocuklarımızın ve geleceğimizin nasıl bir yaşam biçimine sürüklendiği konusunda çok önemli bir seçim kondu önümüze. Türkiye’de bunca problem varken, ekonomik sıkıntı ve barış ile ilgili sıkıntı varken, toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidiş başladı. Adı anayasa olan bir metni, bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Nerde ve kimler tarafından yazıldığı belli olmayan, bütün görüş ve kesimlere karşı tek kendi görüşünü kurgulayan bir anayasa değişikliği. OHAL süreci, darbecilerden ziyade, bütün muhalif kesimlere yapılan bir baskı aracıdır. Ama burada doğan çocuklar, doğduklarından beri OHAL ile yaşıyor. Biz, her insanın, kendi kültürü ve yaşam biçimi ile özgürce yaşamasını istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA