GÜNDEM

DBP, 8 MART PROGRAMINI AÇIKLADI...

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Özgür Kadın Kongresi (KJA) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Batman’da düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili basına bilgi verdi.

DBP, 8 MART PROGRAMINI AÇIKLADI...
24-02-2015 19:18

İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Meclis Üyesi Gülten Tangüner “kadına yönelik geliştirilen ideolojik ve sistematik saldırılara karşı dur demek için Batman’daki kadınlarla alanlara olacağız” dedi.

KADIN TUTSAKLARI ZİYARET EDECEĞİZ

Etkinliklerin 26 Şubat’ta start alacağını belirten Tangüner “tekstil fabrikalarındaki kadınlar ile Hevi Kadın Atölyesinde kurs gören kadınları ziyaret edeceğiz. Cezaevindeki kadın tutsaklardan sonra Meya Der ve Asri Mezarlığına ziyaret gerçekleştireceğiz. 28 Şubat Cumartesi günü Gülistan Caddesindeki esnafları ziyaret ederek esnafı 8 Mart mitingine davet edeceğiz. Sason’da, Hasankeyf’te, Kozluk’ta, İkiköprü Beldesi ile Gercüş’te kermes, şölen ve film gösterimleri yapılacak” dedi.

LEYLA ZANA VE AYLA AKAT, BATMAN’DA OLACAK

Tangüner, etkinliklerin en kapsamlısının ise 2 Mart’ta DBP Milletvekilleri Leyla Zana ve Ayla Akat Ata’nın katılımıyla Farabim Hastanesi önünde gerçekleştirileceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA