TÜRKİYE VE DÜNYADAN

DEPSAŞ enerji Slovakya’dan 8 madalya ile döndü

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, 2-12 Mayıs tarihleri arasında Slovakya'nın başkenti Bratislava’da gerçekleşen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dikkat çekici başarılara imza attı. Slovakya’dan 8 madalya ile dönen kulüp sporcuları, Moldova’da gerçekleşecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

DEPSAŞ enerji Slovakya’dan 8 madalya ile döndü
14-05-2024 10:39

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, 2-12 Mayıs tarihleri arasında Slovakya'nın başkenti Bratislava'da gerçekleştirilen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye’yi gururla temsil etti. Kulüp sporcularından Nisa Camadan 65 kg'da dört altın, Gökhan Seven 100 kg paralimpik dalda iki gümüş, Gülendam Sarıbal 90 kg'da iki gümüş madalya kazandı.

NİSA CAMADAN’DAN 4 ALTIN MADALYA

Kulübün başarılı sporcularından Nisa Camadan, 65 kg kategorisinde gençler ve büyükler olmak üzere iki kategoride de Avrupa Şampiyonu oldu. Camadan, sağ ve sol kolda gösterdiği üstün performans ile toplam dört altın madalya kazandı.100 kg paralimpik kategoride mücadele eden Gökhan Seven ise sağ ve sol kolda Avrupa ikincisi olarak iki gümüş madalya kazanmayı başardı. Kadınlar 80 kg kategorisinde mücadele eden Gülendam Sarıbal, Avrupa ikincisi olarak sağ ve sol kolda kazandığı iki gümüş madalya ile hem kendini hem de kulübünü onurlandırdı. 90 kg kategorisinde yarışan Murat Cırık ise şampiyonayı Avrupa dördüncüsü olarak tamamladı.

DEPSAŞ ENERJİ MOLDOVA’YA GİDİYOR

DEPSAŞ Enerji Sportif Direktörü Mehmet İpek, şampiyona sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Sporcularımızın dereceleri, sistemli ve disiplinli çalışmalarımızın bir ürünü. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını bekliyoruz.” dedi. İpek, “Bu başarılar, gelecek yarışmalar için bize motivasyon sağlıyor. Sporcularımız Moldova’da gerçekleşecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Heyecanlı ve mutluyuz.” ifadeleriyle açıklamalarına son verdi. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA