GÜNDEM

EK SANAYİ SİTESİNDE YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

Hasankeyf Yolu üzerinde bulunan Ek Sanayi Sitesi’nin çukurlu yolları, sanayi esnafını canından bezdirdi.

EK SANAYİ SİTESİNDE YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİ
28-03-2017 18:57

Yollardaki çukurlar yüzünden araçların zarar gördüğünü ve yağmurlu havalarda yolların çamur deryasına dönüştüğünü belirten sanayi esnafı, yetkililere seslendi.

PROTESTO ETTİLER

Sanayi Sitesinin bozuk yolları, sanayi esnafı tarafından protesto edildi. Oto Tamircisi Metin Akdoğan “Sanayi Sitesinin giriş ve iç kısmında bulunan çukurlar hem bize hem de araçlarını tamire getiren vatandaşlara büyük sıkıntılar yaşatıyor. Bazen çukurlardan dolayı vatandaşlar araçlarını buraya getirmeye çekiniyor” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZ GELMEK İSTEMİYOR”

Yıllardır Sanayi Sitesinde yol problemi yaşadıklarını ileri süren Oto Tamircisi Savaş Ay çukurlardan dert yakınarak “Burası kurulduğu günden beri sorunlarımız bitmiyor. Yollar, savaş alanı gibi. Bu yüzden müşterilerimiz gelmek istemiyor. Yollarımızın asfaltlanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ARACIMDA MADDİ HASAR OLUŞTU”

Aracının lastiklerini değiştirmek için Ek Sanayi Sitesine gelen vatandaşlardan Hanifi Toprak ise “Aracımın lastiğini değiştirmek için Ek Sanayi Sitesine geldim. Çukurlardan dolayı arcımın pistonu yere çarptı ve aracımda maddi hasar oluştu. Bir vatandaş olarak Ek Sanayi Sitesinin yollarını çukurlu olarak görmek istemiyoruz. Ufak bir arıza için geldiğimiz sanayide, yolların aşırı bozuk olması nedeniyle daha büyük arızalarla karşılaşıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA