GÜNDEM

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan büyük operasyon: 1 tonu aşkın uyuşturucu ele geçirildi!

Emniyet ve Jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda, 41 ilde uyuşturucu imalatçıları ve sokak satıcıları hedef alındı. Toplamda 1 ton 43 kilogram uyuşturucu ve 387 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan büyük operasyon: 1 tonu aşkın uyuşturucu ele geçirildi!
28-03-2024 09:39

Ankara Valisi Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 41 ilde düzenlenen "NARKOÇELİK-9" operasyonunda büyük bir başarı elde edildi. Operasyonlarda toplamda 1 ton 43 kilogram uyuşturucu madde ve 387 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlara toplamda 565 ekip, 1602 personel ve 28 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Operasyonlar İzmir, Samsun, Şanlıurfa, Ankara, Şırnak, Tekirdağ, Malatya, Isparta, Sakarya, Gaziantep, Antalya, Balıkesir, Bursa, Adana, Konya, Mersin, Kocaeli, Diyarbakır, Kırşehir, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Van, İstanbul, Aksaray, Aydın, Batman, Muğla, Afyonkarahisar, Kayseri, Eskişehir, Ordu, Adıyaman, Erzincan, Karaman, Kırklareli, Amasya, Hatay, Kütahya, Rize ve Zonguldak illerinde gerçekleştirildi. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polis ve jandarma ekipleri tebrik edildi ve zehir tacirlerine karşı operasyonların devam edeceği vurgulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA