GÜNDEM

GGF TOPLANTISI İÇİN ADIYAMAN’DAYDIK

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Türkan ile Yusuf Kavak, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF)’nun Adıyaman’da gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısına katıldı.

GGF TOPLANTISI İÇİN ADIYAMAN’DAYDIK
01-05-2017 21:12

VALİ, BATMAN EKİBİNE ÖZEL İLGİ GÖSTERDİ

Güneydoğu’nun 7 ilinden gazeteciler, Adıyaman Valisi ve Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti tarafından ağırlandı.Vali Abdullah Erin ile görüşen gazeteciler, gündeme ilişkin sohbet etti. Vali Erin, Batmanlı Gazetecilerle yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ, ANILARINI ANLATTI

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, gazetecilerle yaptığı sohbette, uzun yıllar Bölgede görev yaptığını belirterek, anılarını anlattı. Babasının da Mardin, Midyat ve Hasankeyf’te uzun süre polis olarak görev yaptığından bahseden Alper, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

REKTÖR, GAZETECİLERİ SICAK KARŞILADI

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha da GGF’li gazetecilerle yakından ilgilendi. Gazetecilere üniversiteyi gezdiren Rektör Talha, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Gazeteciler cemiyeti başkanı Zeki Dışkaya ve yönetimine teşekkür etti.  (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA