MUĞLASPOR’DA BAŞKAN YENİDEN MENAF KIYANÇ OLDU

MUĞLASPOR’DA BAŞKAN YENİDEN MENAF KIYANÇ OLDU

Muğlaspor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Batmanlı hemşehrimiz Menaf Kıyanç yeniden başkan seçildi. Kongrede birlik, mali disiplin ve kalıcı gelir vurgusu yapan Kıyanç, “Muğlaspor sadece bir futbol takımı değil, bu şehri bir araya getiren büyük bir projedir. Bu yıl daha çok kenetleneceğiz, daha çok birlik olacağız. İnanın başaracağız” dedi.

Muğlaspor Kulübü’nün Olağan Genel Kurul Toplantısı, Menteşe Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel kurula AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kulüp üyeleri ve taraftar grupları katıldı.

Raporların okunmasının ardından yönetim ve denetim kurullarının aklanması üyelerin oylarına sunuldu. Genel kurulda Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Barış Yayman da bir veda konuşması yaparak alacaklarından vazgeçtiğini açıkladı.

Tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Menaf Kıyanç, yeniden Muğlaspor Kulübü Başkanı seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ