GÜNDEM

Kadın muhtar yeniden kazandı

Sağlık Mahallesinde 31 Mart 2019 seçimlerinde 7 erkek adaya karşı yarışarak mahalle muhtarlığını kazanan Batman’ın ilk kadın muhtarı Fatma Türkan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de 11 erkek adaya karşı yarışarak ipi göğüsledi.

Kadın muhtar yeniden kazandı
03-04-2024 01:54
03-04-2024 20:21

KADIN MUHTAR GÜVEN TAZELEDİ

Sağlık Mahallesinde 31 Mart 2019 seçimlerinde muhtarlığı kazanarak Batman’ın ilk kadın muhtarı unvanını kazanan Fatma Türkan, 31 Mart’ta gerçekleştirilen 2024 yere seçimlerinde de güven tazeledi.

RAKİPLERİNİ BİN OY FARKI İLE GERİDE BIRAKTI

Sağlık Mahallesi seçmenleri, 31 Mart’ta Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulunda sandık başına gitti. Mahallede 11 erkek ve 2 kadın aday, muhtarlık için yarıştı.  Sağlık Mahallesinde 31 Mart 2019 seçimlerinde 7 erkek adaya karşı yarışarak mahalle muhtarlığını kazanan Batman’ın ilk kadın muhtarı Fatma Türkan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de 11 erkek adaya karşı yarışarak ipi göğüsledi. Rakiplerine bin oy fark atan Türkan, mahallesinde kadınların zılgıtları ile karşılandı. Mahalle gençleri havai fişek ve konfetiler patlatırken, kadınlar ise davul ve zurna eşliğinde halaylar çekti.

MUHTAR TÜRKAN, MAHALLE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar Türkan, mahalle sakinlerine teşekkür ederken “5 yıllık süre zarfında mahallemize kazandırdığımız hizmetlerin devamı için yeni dönemde de muhtarlık görevini bana layık gördünüz. Yeni dönemde de mahallemizin faydası için çalışacağımdan şüpheniz olmasın. Görevim süresince talep ve önerilerinizi ilgili yerlere ulaştıracağımdan ve mahallemize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağımdan şüpheniz olmasın. Bana muhtarlık görevini yeniden layık gören başta kadınlarımız olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize ve bu seçimde yanımda yer alan değerli azalarıma teşekkür ediyorum” dedi. (Necdet 
Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA