GÜNDEM

Ne eğitiyor ne araştırıyor!

Batman’da MR (emar) çekimi için bekleme süresi 75 gün…

Ne eğitiyor ne araştırıyor!
15-02-2024 16:44
15-02-2024 16:46
BATMAN

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir MR (Emar) çekimine 2,5 aya gün verilmesi ve vatandaşın 75 gün boyunca bekletilmesi, tepkilere neden oluyor. Bu duruma tanıklık eden vatandaşlar "Böyle eğitim ve araştırma hastanesi mi olur? Bu hastane ne eğitiyor ne araştırıyor. Sadece vatandaşları bir MR için 75 gün bekletiyor. Hangi devirde yaşıyoruz?” diyerek, tepkilerini dile getirirken, hastane yönetimini de ilgisizlikle suçluyor.

VATANDAŞ ÖZELE Mİ TEŞVİK EDİLİYOR?

Sadece bir MR için 75 gün boyunca vatandaşın bekletilmesi, bazı soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Özel hastanelerde MR için bir saat bile beklenmediğini ifade eden vatandaşlar “Resmi hastanenin bu durumu özel hastanelerin ekmeğine yağ sürüyor. MR çekimi için 75 gün bekleyeceğine özel hastaneye gitmek zorunda olan bizler binlerce lira verip, MR çekmek zorunda kalıyoruz. Sağlık kartelleri bu ihmale el ovuşturuyor!” dedi.

RÖNTGEN İÇİN 20 GÜN!

Hastanede röntgen film çekimleri için de en az 20 güne kadar gün verildiğini hatırlatan Batmanlılar, bu durumun Eğitim ve Araştırma Hastanesine yakışmadığını belirtiyor.


HABER: Haber Merkezi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
SERKAN 3 ay önce
batman da sağlık sistemi çok kötü. hizmet kalitesi anlamında ülkede en son sıralardayız. hastanelerde randevu bulunamıyor. hastaların sıra beklerken oturabileceği bir sandalye bile yok. saatlerce ayakta bekliyor insanlar. hijyen çok kötü. hastaneye sağlıklı giren hasta çıkar. bu kadar sorunun olduğu yerde idarecile koltuklarından kalkıp hastanenin sorunları nedir diye bir bakmıyorlar bile. liyakatsiz şovmen sağlık müdürü ve yardımcıları hastaneye gelip resim ç
Ertan Bacanak 3 ay önce
Ya hikaye bir hastane ...idarecilerin umrunda değil..ismini bari değiştirin, araştırma neyi araştırdı bugüne kadar.. aksdeisyen mi vsr araştırmacı mı var Allah aşkına ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA