GÜNDEM

TEKSTİLDE DEV YATIRIM DENGE’DE

8 yıldır Gültepe Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Bulvarı Eski Tekel Binalarında faaliyet gösteren Denge Tekstil, üretim kapasitesini günden güne arttırmaya devam ediyor.

TEKSTİLDE DEV YATIRIM DENGE’DE
26-08-2015 21:17

Bünyesinde çalıştırdığı 80 personelle çakım, ütü, temizleme, kalite kontrol, paketleme ve yıkama bölümlerinde faaliyetlerini sürdüren Denge Tekstil, sektördeki iddialı yerini koruyor. Tekstilde aranılan isim olduklarını belirten Firma Sorumlusu Abdurrahman Kılıçaslan “8 yıldır aktif olarak tekstil sektöründe hizmet vermekteyiz. Bünyemizde 35 kadın, 45 erkek olmak üzere 80 personeli istihdam etmekteyiz. Ütü paket bölümümüz 5banttan oluşmaktadır. Yıkama bölümümüz 6 adet yıkama ve 3 adet kurutma makineleri bulunmaktadır. 7 adet yedek çakım makinesi ve 15 adet paskaramız bulunmaktadır” dedi.

Kılıçaslan, çakım, ütüleme, temizleme, kalite kontrol, paketleme ve yıkama bölümlerinin bulunduğu firmada her bölümde 1 ustanın görev yaptığını belirterek “Tekstil entegremiz sağlık ve hijyen konularında çok hassas davranmak ve bunun için gerekli tedbirleri uygulayıp faaliyet vermektedir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA