SPOR

PETROLSPOR, ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR!

3. lig temsilcimiz Petrolspor deplasmanda karşılaşacağı Kastamonuspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı idman ile sürdürdü.

PETROLSPOR, ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR!
30-09-2015 21:00

TP tesislerinde teknik direktör Orhan Kapucu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren takım, son haftalarda yaşadığı şanssızlıklara, Kastamonuspor’u yenerek son vermek istiyor.

‘LİDERİ YENMEK İSTİYORUZ’

Bu sezon ligde oynadığı 5 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Petrolspor topladığı 7 puan ile puan cetvelinin 12. sırasına yerleşti. Zorlu bir ligde mücadele ettiklerini belirten Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, “Gruptaki takımlar denk bir güce sahip. Bu ligde alınan her sonucu normal karşılamak lazım. Bu hafta sonu lider Kastamonuspor’u mağlup edersek kimse şaşırmasın. Gruptaki bütün maçlar sürprizlere gebe. Ben takımıma ve futbolcularıma güveniyorum. Son iki haftada alınan sonuçları bir iş kazası ve birazda şansızlığa bağlıyorum.” Dedi.

KASTAMONU MAÇI CUMARTESİ

Cumartesi günü saat 15.30’da deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak olan Petrolspor Cuma günü havayolu ile Ankara’ya ordan da Kastamonu’ya geçip, yapacağı ter idmanından sonra kampa girecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA