SPOR

PETROLSPORLU OYUNCULAR DAYANIKLILIK TESTİNDEN GEÇTİ

3. Lig ekiplerinden Petrolspor, yeni sezon için tempo artırırken, futbolcular Cumartesi günü dayanıklılık testinden geçti.

PETROLSPORLU OYUNCULAR DAYANIKLILIK TESTİNDEN GEÇTİ
16-08-2015 17:55

Gruplar hailinde teste tabi tutulan oyuncuların gösterdikleri performans teknik heyeti ve yönetimi memnun etti. Kadroda bulunan 27 futbolcunun yanı sıra özellikle genç oyuncular kısa mesafeli koşularda önemli başarı yakalarken, testin sıcak havada yapılması oyuncuların son durumlar hakkında net bilgiler ortaya koydu.

LİG HEYCANI BAŞLIYOR

2015-2016 futbol sezonu bu hafta başlıyor. Petrolspor ligin ilk maçında Sandıklıspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. Pazar günü 16.30’da oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını teknik direktör Orhan Kapucu nezaretinde devam eden kırmızı-beyazlı futbolcular maçların başlamasını sabırla bekliyor.

TARAFTARA ÇAĞRI

Lige iyi başlamak için Sandıklıspor maçını mutlak surette kazanmaları gerektiğini belirten Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, “Lige Sandıklıspor’u yenerek 3 puanla başlamak istiyoruz. Bu önemli maçta sporseverleri ve taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Sporseverlere 3 puanın yanında iyi futbol izlettirmek amacındayız. Taraftarlarımız bizleri 90 dakika desteklemelerini ve sevinçlerimize ortak olmalarını istiyoruz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA