GÜNDEM

ÖZEL İRFAN’DAN TEOG BAŞARISI

ÖZEL İRFAN’DAN TEOG BAŞARISI

ÖZEL İRFAN’DAN TEOG BAŞARISI
16-12-2014 19:33

Batman’da eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Özel İrfan Okulları Müdürü Fakrullah Akdursun, 26–27 Kasım tarihlerinde yapılan ortak sınavlarda (TEOG) 8.sınıf öğrencilerinin büyük başarı gösterdiğini söyledi.

Öğrencilerin elde ettiği başarının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Akdursun “83 öğrencimiz 120 soruda 105 doğru ortalaması elde etti. Ayrıca 8. sınıftaki 83 öğrencimizden, Türkçe testinde 21 öğrencimiz, matematik testinde 12 öğrencimiz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinde 62 öğrencimiz, Fen ve Teknoloji testinde 16 öğrencimiz, Türkiye Cumhuriyeti İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük testinde 24 öğrencimiz, İngilizce testinde 24 öğrencimiz bütün sorulara doğru cevap vermiştir” dedi.

BATMAN’IN EN BAŞARILI OKULUYUZ

Akdursun,  Özel İrfan Ortaokulu’nun başarısına değinerek “Batman’ın en başarılı okulu olduk. Bu başarı tabi ki bir yılın ürünü değildir. Eğitim kurumumuz öğrencilerini 1.sınıftan 8.sınıfa kadar ciddi ve disiplinli bir çalışma temposuyla geleceğe hazırlamaktadır. Düzenli yapılan deneme sınavlarımız, öğrencilerimizin eksiklerini tamamlama adına yapılan etütlerimiz ve RDS’lerimiz bu başarının tesadüf değil bir sistemin sonucu olduğunu göstermektedir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA