HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
16-05-2017 19:14

BÜLENT BADEMCİ (İŞÇİ)

Oto yıkama işiyle ilgileniyorum. Oto yıkama, kış aylarının en zor, yaz ayların ise en keyifli işidir. Kışın araçları yıkadığımızda ıslanmamak elde değildir. Soğuk havalarda araç yıkamak bazen hasta olmamıza dahi neden olabiliyor. Yaz aylarında ise serinlemenin en güzel, en eğlenceli yolu araç yıkamaktır. O yüzden bizler yaz aylarının gelmesini iple çekiyoruz. İcra ettiğimiz işimize değirsek, işimizi elimizden geldiği kadar daha kaliteli bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. İş yerimizde müşteri memnuniyeti en önde geliyor. eğer işimizi yarım yamalak yaparsak müşteriler bir sonraki araç yıkama işinde bizleri tercih etmez. Onun için daima yüksek performansla işimizi sürdürüyoruz.

 

İBRAHİM HALİL KAYA (ÖĞRENCİ)

Lise öğrencisiyim. Bu yılda okulun bitmesine sayılı günler kaldı. Önümüz yaz ayı tatili. Yaz ayı tatilini en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Batman standardında kaliteli bir tatil geçirmek ise imkânsız gibi görünüyor. En son haberlerde okuduğum kadarıyla yaz tatili için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yüzme kursu verecekti. Bu kurs için ise kişi başı 30 TL gibi bir miktar belirtilmişti. Yüzme projesinin hayata geçmesi oldukça iyi ve güzeldir. Ama işin ucunda 30 TL olmasaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Çünkü o ücreti ödeyemeyen kişilerin çok olduğunu herkes çok iyi biliyor. O yüzden gereken ücret kısmında gereken düzeltmelerin yapılması önem arz ediyor.

 

SERHAT YALÇIN (ÖĞRENCİ)

“Batman Her Yerde Okuyor” kampanyasına en içtenlikle destekliyorum. Valiliğimizin bu proje ile kentte bulunan vatandaşları okumaya teşvik etmesi oldukça güzel bir çalışma olarak değerlendiriyorum. Peki, proje tam olarak iyi işleye biliyor mu? Sorusunu sormak gerekiyor. Açıkçası Batman’ın beli yerlerinde sürekli valilik tarafından kitap okuma etkinliğinin olması ve tek bu yerlerle sınırlı kalması bizleri derinden üzüyor. Kitap okuma kampanyası Batman’ın her noktasında her köşesinde yapılmalıdır diye düşünüyorum. Nu konuda gereken hassasiyetlerin bir an evvel yapılmasını istiyoruz.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA