GÜNDEM

“UÇAKTA BİLET SORUNU”NA TEPKİLER YAĞDI…

Önceki gün “Batman Uçağında Bilet Sorunu” başlığı ile gündeme getirdiğimiz haberimiz, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Vatandaşlar haklı tepkilerini, sosyal medyada dile getirdi.

“UÇAKTA BİLET SORUNU”NA TEPKİLER YAĞDI…
20-06-2017 21:36

UÇAĞIN KAPASİTESİNDEN FAZLA BİLET SATTILAR

İddialara göre, İstanbul-Batman seferi yapan bir uçak firması, uçağın kapasitesinden fazla yolcuya aynı uçak için bilet satışı yaptı. Uçağa sığmayan 12 yolcuya firma tarafından masrafları ödendi, otele yerleşen yolcular, sonraki gün başka bir uçakla Batman’a getirildi. Uçağa alınmayan yolcular arasında kadın ve çocukların olması ise mağduriyeti arttırdı. Mağdur vatandaşlar “Biletimizle, saat 12.30 uçağına yetişmek için taksiyle Atatürk Havaalanına geldik. Uçakta yer olmadığı, bütün koltukların dolduğu söylendi. Fazla rağbetten dolayı, kapasiteden fazla bilet satışı yapılmış. Yolculardan gelmeyen olursa onların yerine bizi alacaklarmış. Şaşkına döndük. Masrafımızı karşıladılar. Sonraki gün sabah 05.00 uçağı ile Batman’a gelebildik. Çocuklarımızla perişan olduk. Evimizde olmamız gerekirken İstanbul’da bekletildik” dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER YÜKSELDİ

Yaşanan mağduriyet, önceki gün gazetemizin manşetine konu oldu. Haberimize yorum yapan vatandaşlar “Yazıklar olsun. Bunu Batıda bir kentin insanlarına yapsalar, yer yerinden oynar. Ama Batmanlıları bu tür şeylere layık görüyorlar” diyerek havayolu ulaşım sorununu gündeme getirdi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA