TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Ünlü İngiliz Oyuncu George Gilbey Yüksekten Düşerek Hayatını Kaybetti

İngiltere'de sevilen Gogglebox yıldızı George Gilbey iş yerinde yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.

Ünlü İngiliz Oyuncu George Gilbey Yüksekten Düşerek Hayatını Kaybetti
28-03-2024 23:40

İngiltere'de popüler dizilerden Gogglebox'un sevilen oyuncusu George Gilbey, çarşamba günü iş yerinde yüksekten düşerek hayatını kaybetti. İlk yardım ekiplerinin olay yerine gelmesine rağmen 40 yaşındaki oyuncu kurtarılamadı. Gilbey'in kız kardeşi Sabrina Browning, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kardeşinin ölümünü doğrulayarak duygularını paylaştı. Gogglebox dizisinin resmi Twitter hesabı da George Gilbey'e veda mesajı yayınladı. George Gilbey, 2013 yılında Gogglebox dizisinde rol almaya başlamış ve sekiz sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Üvey babası Pete McGarry'nin ölümüne kadar dizide yer alan Gilbey, hayranları tarafından sevgiyle hatırlanacak.

Essex polis sözcüsü, olayla ilgili olarak Witham bölgesinde tutuklanan bir kişinin ağır ihmal nedeniyle 'kasıtsız adam öldürme' suçlamasıyla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Gogglebox hayranları ve Gilbey'in sevenleri bu acı kayıp nedeniyle büyük üzüntü yaşıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA