GÜNDEM

“VATANSIZ KALACAĞIZ”

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Batman İl Başkanlığı tarafından Batman'da "Kardeşlik Hukuku ve Kardeşlik Hududu Kudüs" konulu program düzenlendi.

“VATANSIZ KALACAĞIZ”
15-12-2017 18:42

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ VE İLAHİ DİNLETİSİ SUNULDU

Kültür Turizm Müdürlüğü’nde, Refah Partisi Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı programa, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Müftü Turgut Erhan ve STK temsilcileri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, sinevizyon ve ilahi dinletisi ile devam etti.

63 MÜSLÜMAN ÜLKE İŞGAL EDİLMESEYDİ, KUDÜS İŞGAL EDİLMEZDİ

Programda konuşan Eski Milletvekili Yılmaz, Kudüs’ten önce işgal edilen Müslüman Ülke sayısının 63 olduğunu söyledi. Siyonizm’in Müslümanları önce kendi içlerinde işgal ettiğini vurgulayan Yılmaz, “63 Müslüman ülke işgal edilmeseydi Kudüs’ü haydutlar işgal edemezdi.63 ülkenin ticaretinde bu İsrailciler var. 63 ülkenin medya patronlarının çoğu bu İsrailcilerdir. Mukaddes toprakları işgal edilen ve hâlen orada işgal zulmünü devam ettiren, İsrail’i doğuran, Osmanlı Devleti’ni yıkan hainlerdir. Ümmet dağıtıldı. Ümmeti dağıtan İsrailciler başta ırkçılığı yayarak bu ihaneti yaptılar. Vatanımızın kıymetini bilelim. Giderse hepimiz vatansız kalacağız. İçimizdeki İsrail âşıkları, uşakları ülkelerimizi öyle işgal etti ki, tam beyin, kültür işgali. Bin yıllık alfabemizi çöpe atıp, Yunan’ın Latin dersine kurban edenler bugünkü İsmail işgalinin sorumluları değil midir? Şeyh Said Hazretlerini 30 bin talebesiyle Diyarbakır’da katledenler bugünkü işgalin sorumlusu değil midir? Ama bütün dünya birleşse Anadolu yutulamayacak, Kudüs, Filistin verilmeyecek. Bunu Allah ayet indirdiği için söylüyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA