Petrolspor'umuzu Tanıyalım - 7

Petrolspor'umuzu Tanıyalım - 7
13-08-2023

2013-2014 sezonunun devre arasında kapanma noktasındayken, sivilleşen  Petrolspor’umuz 10 yıl aradan sonra çok daha güçlü bir yapılanma ve büyük hedeflerle  yeniden ait olduğu TPAO’ya devredildi. Devrin gerçekleşmesinde, kulübün kurumsal yapıya geçişinde emeği geçen herkese tüm Batmanlı futbolseverler adına ayrı ayrı teşekkür ederek önümüzde ki sezonlara şampiyonluk hedefiyle girecek olan kırmızı - beyazlı takımımızın yeni transferlerini daha yakından tanımanız için siz değerli okurlarımıza analiz etmeye çalıştım.

EMRE AYDIN

Geldiği Takım : Çatalcaspor

Mevkii : Orta Saha

Yaş : 27

Son 7 sezonda 3.Kez Petrolspor'a imza atan Batmanlı Emre Aydın geride kalan 2022-2023 sezonunu iki farklı kulüpte tamamladı.

Geçtiğimiz sezon başı şampiyonluk hedefleyen Karamanspor'a sürpriz bir şekilde imza atan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu 4'ü ilk 11'de olmak üzere sadece 9 kez forma giyebildi.

Karaman FK 'da beklenen performansı bir türlü gösteremeyen tecrübeli oyuncu devre arası İstanbul'un 3.Ligdeki temsilcisi Çatalcaspor'a transfer oldu.

Çatalcaspor'da 10 maçta forma giyerken 5 kez maça ilk 11'de başladı.

2022-2023 sezonunu Karamanspor ve Çatalcaspor gibi iki farklı takımda geçiren Emre Aydın 19 maçta sahaya çıktı. Rakip ağlara gol gönderemeyen orta saha oyuncusu 1 sarı 1 'de kırmızı kart gördü.

Daha önce 1461 Trabzon, Ankara Demirspor, Ofspor, ve  Karaköprü Belediyespor gibi takımların formalarını giyen Emre 'ye memleketine tekrar hoşgeldin der önümüzde ki sezon başarılar dilerim.

 

 MEHMET BAĞCI

Geldiği Takım : VfR Aalen

Mevkii : Sol Stoper - Sol Bek

Yaş : 21

Gurbetçi transferimiz Mehmet Bağcı 21 yaşında sol stoper ve sol bek mevkiilerinde görev yapıyor.

Geride bıraktığımız sezon Alman 4.Lig ( Bölgesel ) takımlarından VfR Aalen ekibinde forma giyen genç oyuncu 13'ü ilk 11'de olmak üzere 20 karşılaşmada görev yaptı.

Forma giydiği 20 maçta gol kaydetmezken 5 kez sarı kart gördü.

Türkiye kariyerine ligde şampiyonluk hedefleyen TPAO Batman Petrolspor'umuzda başlayacak olan 1.85 boyundaki savunmacı forma şansı bulması kanımca çok zor görünse de önümüzde ki sezon (+)istatistik yakalaması kariyeri adına önemli bir adım olacağını söyleyebilirim.

Mehmet Bağcı'yı izleme şansım olmadı ancak kim izledi hangi özelliklerine bakılarak transfer edildi gibi soruların cevabını Batmanlı futbolseverler gibi bir spor adamı olarak bende merak ediyorum.

Mehmet Bağcı'dan beklentim forma rekabetine futbolu ve karakteri ile pozitif katkı sağlaması.

Genç oyuncumuza hoşgeldin der kırmızı beyazlı formamız altında başarılar dilerim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?