"Sonsöz" ilk sözüm oldu

"Sonsöz" ilk sözüm oldu
06-06-2024

Batman Sonsöz Gazetesi’nin değerli okurları,                                                                                              

Bu yazımda, Sonsöz Gazetesi'nin bu özel gününde sizlere seslenmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Sonsöz Gazetesi'nin 11. yıl dönümünü kutlarken, bir dönem bu gazetenin bir parçası olmanın gururunu yaşıyorum.

"Sonsöz" ilk sözüm oldu. Çünkü ilk kez bu gazeteden sizlere seslendim ve Doğan Hızlan, Esra Yalazan, Âtıf Bedir, Nurullah Ataç gibi usta kalemlerin kitap ve yazar değerlendirme geleneğine burada dâhil oldum. Bu çaba benim için her zaman büyük bir onur oldu ve bundan oldukça keyif aldım.

Şu anda başka edebiyat dergi ve haber sitesinde yazılarıma devam ediyor olsam da, Sonsöz Gazetesi’nin yeri her zaman benim için ayrı olacaktır.

Bir yıldan fazla bir süre, her cumartesi günü "Beyaz Sayfa" adlı köşemde sizlere çeşitli kitapları tanıtarak kültürel hazinelerinize katkıda bulunmaya çalıştım. Batman halkının okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve yeni kitaplarla tanışmasını sağlamak için çaba gösterdim. Bunu bir nebze de olsa başarmışsam ne mutlu bana. Bu kutlu uğraşta, siz değerli okurlarımızın ilgisi ve desteği benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Batman Sonsöz Gazetesi, kurulduğu günden bu yana Batman halkına doğru ve tarafsız haber sunmayı, yerel kültürü ve değerleri tanıtmayı, yüceltmeyi hedeflemiştir. Bu başarı hikâyesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Gazetenin imtiyaz sahibi Ercan Atay, editör Hatice Türkan ve bu ekibin diğer üyelerinin böylesine güçlü bir gazeteyi Batman halkına kazandırarak önemli bir işe imza attığını bilmelerini isterim.

Bu gazetede yazmak, bana sadece kitapları tanıtma fırsatı vermekle kalmadı, aynı zamanda Batman’ın kültürel dokusunu daha yakından tanıma ve bu dokunun bir parçası olma fırsatı da verdi. Bu sayfalarda yer alan her bir yazı, her bir haber, Batman’ın kalbinin attığı yer oldu. Bu yüzden Batman Sonsöz Gazetesi, sadece bir gazete değil, aynı zamanda Batman’ın sesi, kalemi ve hafızası olmayı başardı.

Sonsöz Gazetesi'nin 11. kuruluş yıl dönümünde, bu ailenin bir parçası olmaktan duyduğum gururu bir kez daha dile getirmek isterim.

İnanıyorum ki gelecekte de sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye, en doğru haberleri sunmaya, kültürel zenginliklerinizi arttırmaya devam edecektir. Bu uzun soluklu yolculukta sizlerin desteği Sonsöz Gazetesi için her zaman çok önemli oldu ve olmaya devam edecek.

Bu özel gün vesilesiyle, tüm Batman Sonsöz Gazetesi ekibini tebrik ediyorum.

Son olarak, Batman Sonsöz Gazetesi’nin 11. Kuruluş yıl dönümününde, Sonsöz Gazetesi'ni yalnız bırakmamanızı diler, bol kitaplı günler temenni ederim.

Nice mutlu yıllara, nice başarı dolu günlere!

Sevgi ve saygılarımla…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?