SONSÖZ’DEN TEŞEKKÜRLER

01-06-2016

Şimdi siz diyeceksiniz ki “ne oldu da makale yazdın?” hatta daha ileri gidip “hangi dağda kurt öldü?” diye soranlarınız bile olacak belki de.

Evet, önemli bir yazı için karşınızdayım.

Bugün Gazetemiz Sonsöz’ün, 2. yaş gününü geride bırakıyoruz.

2. yaş günü derken, gazetemizin ekibinde yer alan isimlerin uzun yıllardır Batman basınında yer aldığını zaten biliyorsunuz.

Patronumuz Ercan Atay, bu işin piri. Dağıtıcılıktan başladığı mesleğine başka bir gazetede Yazı İşleri Müdürü olarak devam ederken, 3 sene önce Batman Sonsöz’ün kuruculuğunu yaptı, deneyimli ekibini de yanına alarak Sonsöz’ünü söyledi.

Medeni Akbaş’ı tanımayanınız yoktur herhalde. O emektar bir gazeteci. Emektar derken lafın gelişi demiyorum, bu işten emekli olmuş gerçek bir gazeteci. O da şu anda Batman Sonsöz’ün ekibinde yer alıyor.

Hatice Türkan, Batman Sonsöz’ün Koordinatörü. Sinirli olduğu zamanlar çekilmez oluyor ama olsun, Sonsöz’ün bel direğidir.

Atilla Atay’ı tanımak istersiniz. Kendisi 10 numara 5 yıldız bir gençtir. Ben ondan hızlı gazete tasarımı yapan görmedim.

Gazetemizin genç ve başarılı grafikeri Fatih Efe’miz var. Gazetede en çok takıldığım kişidir. Laf aramızda kendisi şu sıralar aşk peşinde koşturduğundan gazetede pek çok hata görebilirsiniz kendisi adına ben özür diliyorum bu aralar onu maruz görün.

Geldik gazetemizin neşe kaynağına Osman Çapar’a namı diğer Gariban. Gazetemize geldiğiniz zaman kendisinin yağlı çayından içmediyseniz çok şey kaybetmişsiniz demektir.

Unutmadan sizlerle tanıştırmak istediğim biri daha var. Küçük muhabirimiz Harun Akbaş. Medeni Abe'nin oğludur. Okul dışındaki zamanlarını gazetemizde haber yazarak, tasarım öğrenerek geçirir. Hatta DEDAŞ'la ilgili yazdığı bir yazı,ses getirmişti soğuk kış günlerinde.

Ekibimiz de birde abone ve reklâm sorumlularımız Hayrettin ve Levent’imiz var. Kısa sürede ahbap olduk onlarla.

Ayrıca Başyazarımız Recep Kavuş, Mehmet Ekmen, Nami Temeltaş, Ekrem Günaydın, Lezgin Yalçın, Gül Mirkan, Şehmus Temiz, Eymen Eren (Ekrem Işık), Hakan Tufan, Übeydullah Baş, Fırat Baytak, Razber Şemi, İsmail Doğan, Muhammed Furkan gibi kalemi güçlü yazarlarımız var.

Matbaada emek harcayan arkadaşlarımız ve gazetemizi her gün elinize ulaştıran dağıtıcılarımız var.

Sadece ekip olarak değil…

Cumartesi Buluşmaları, Yeni Yerler Yeni Mekânlar, Nostalji, Ekonomiye Yön Verenler, Esnafın Nabzı, Sonsöz Sende, Röportajlar, 40 Soru–41 Cevap, Spor köşelerimizle de farklıyız.

Tüm bu farklılıklardan dolayı Batman basınında hatırı sayılır bir yerde durduğumuzun da farkındayız.

Batman Sonsöz’ün İnternet Editörü olarak (farkımızı açıklayabilmek için) bazı sayısal veriler paylaşacağım sizlerle.

Batman Sonsöz’ün Facebook sayfasında takipçi sayımız bugün itibariyle 9.500.

Twitter sayfamızda takipçi sayımız 3 bin 942.

Gazete sitelerinin tıklanma oranlarını ve sıralamayı gösteren ALEXA verilerinde Batman ve Bölge illerine göre 1.’yiz.

Her gün titizlikle incelediğimiz gezinti sayfamızda (Türkiye’nin birçok ilini geçtim) Almanya, Rusya, ABD, Kıbrıs, Hollanda Irak, Fransa, Çin, Kanada, Brezilya, Arjantin başta olmak üzere daha birçok ülkeden takip edildiğimizi görüyoruz.

Sitemiz ayda 200 bin takipçi tarafından tıklanıyor.

Tüm bunlardan dolayı, emeğimizin ve başarımızın karşılığını bu şekilde verdiğiniz için siz değerli takipçilerimize teşekkür ederim.

İşimizi en iyi şekilde yapmaya, sizlere doğru ve tarafsız haberler sunmak için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.

Gazetemizin Akyürek Mahallesi, Belediye Binası karşısı Geçit Büryan bitişiğindeki bürosuna çayımızı içmeye bekleriz...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?