LEE WRANGLER! BATMAN’DA SPOR GİYİMİN ADRESİ

LEE WRANGLER! BATMAN’DA SPOR GİYİMİN ADRESİ

YENİ YERLER - 10 yıl önce

Merhaba Batman.

Bu hafta sizlere bir farklılık yaparak lezzet yolculuğuna değil de giyim yolculuğuna çıkmak istedim. “Yeni Yerler Yeni Mekanlar” adlı sayfamızda bu sefer de bir giyim mağazasına Lee wrangler’e (ataş Giyim) yer verelim istedim. O halde ne yapıyoruz? Mağazanın sahibi Şehmus Ataş eşliğinde yolculuğumuza başlıyoruz.

 

HİKAYEMİZ 1998’DE BAŞLADI

Şehmus Ataş giyim sektöründeki hikayesini, ilk 1998 yılında yazıyor. Ataş, Gülistan Caddesi’nde 40 metrekarelik bir alan üzerine başta Lee Wrangler olmak üzere birçok ünlü markanın bayiliğini alarak ilk mağazasını açıyor.

Daha sonra Şehmus Ataş, 2007’de mağazayı büyütüyor. Ataş, yine Gülistan Caddesi’nde fakat çok daha büyük bir alana; 250 metrekarelik bir mağazaya taşıyor Lee Wrangler’i.

 

NİSAN 2014’TE DALLANDIK

2014 yılının nisan ayındaysa Şehmus Ataş, Lee Wrangler’idallandırıyor ve ikinci şubesini açıyor. Diyarbakır Caddesi Turgut Özal Bulvarı Batman Park karşısında olan mağazanın ikinci şubesi de yine 250 metrekarelik bir alan üzerine kurulu.

TÜRKİYE’DE İLK ÜÇTEYİZ

16 yıldır başta Lee Wrangler olmak üzere dünyaca ünlü olan birçok markanın satışını yapan Ataş “Müşteri memnuniyeti bizim için ilk sırada gelir. Aksi takdirde devamlılığı sağlayamayız. Modayı takip ediyoruz. Markaları takip ediyoruz. Yeni bir şey çıktı mı, hemen getiriyor Batmanlıların hizmetine sunuyoruz. Batman Halkı’na en iyisini sunmanın arayışındayız. Bunu isteyerek ve severek yapıyoruz. Batman da, bizi bu anlamda yalnız bırakmadı bırakmıyor. Emeğimizin karşılığını fazlasıyla bize veriyor. Bu gün yaptığımız cirolarda Türkiye’de bu markanın ilk üçünde yer alıyoruz.” cümlelerine yer vererek gurur ve sevinci bir arada yaşıyor.

EMPATİ KURUYORUZ

İlk hedefimiz gelen müşterinin mağazamızdan mutlu bir şekilde ayrılmasıdır diyen Ataş “her ürünü bulundurmaktansa trend ürünleri bulundurup satmayı tercih ediyoruz. Gelen konuklarımızı güler yüzle sıcak karşılıyoruz. En önemlisi empati kuruyoruz. Onları anlamaya çalışıyoruz: Biz olsak bir mağazadan, mağaza çalışanlarından ne bekleriz ne isteriz? Bu gibi faktörleri düşünüp elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” cümleleriyle bir kez daha  müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çekiyor.

İNDİRİM KAMPANYALARI DA DÜZENLİYORUZ

Zaman zaman indirim kampanyaları da düzenleyen mağazanın sahibi Şehmus ataş, “mağazamızda 30 TL’ye de gömlek var 139 TL’ye de gömlek var.” diyerek ellerinden geldiğince bütçeleri de zorlamamaya çalıştıklarını ifade ediyor.

Her gün açık olan mağaza, Gülistan Caddesi’ndeki şubesinin de çalışanlarıyla toplam 10 eleman eşliğinde  Batmanlıların hizmetindedir. Mağaza 10.00-22.00 saatleri; Gülistan Caddesi’ndeki şubesi ise 09.00-21.00 saatleri arasında güler yüzlü ve ilgili personeliyle siz Batmanlıları ağırlamaktan büyük keyif almaktadır.

 

GELENLERİ SAMİMİYETLE AĞIRLIYORUZ

“İnsanlar mağazanıza neden gelsin, neden sizi tercih etsin?” diye sorduğumda Ataş “ mağazamıza gelenlere bir misafir, bir ziyaretçi gözüyle bakıyoruz. Onları güler yüzle karşılıyoruz. Sıcak samimi bir şekilde ağırlıyoruz. Beğendikleri ürünü almaları için elimizden geldiğince kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Ve en önemlisi buraya gelen baştan aşağıya her ihtiyacını karşılayıp giyinip mağazamızdan o şekilde ayrılabiliyor.” cümlelerini sıralıyor.

 

MAĞAZAMIZDA YOK YOK!

Değerli okurlar hakikaten de mağazada bir kişinin bütün ihtiyacını karşılayacak ürünlerin olduğuna ben kendim de şahit oldum. Her şey var. Gençlere hitap eden erkek bayan giyiminde; iç çamaşır, çorap ayakkabı, gömlek, kazak, hırka, jean, kemer, mont, derimont, saat, çanta ve şapka gibi aksesuarların farklı marka, model ve renklerini çok kolay bulabilirsiniz bu mağazada.

 

HER ZEVKE HİTAP EDEN MONTLAR BURADA

Biliyorsunuz ki erkek kıyafetleri içinde montun çok özel bir yanı vardır. Pantolon ve gömleğin üstüne çok iyi bir bütün olmakla birlikte hemen hemen herkesin tercihi olan mont çeşitlerini, değişik modelleri ile bu mağazada rahatlıkla bulabilirsiniz.

MARKANIN DOKUSUNU YANSITAN DEKORU VAR

250 metrekare olan mağazanın dekoru da muhteşem. Ferah mağaza, taş duvarları ve seçkin markanın (Lee Wrangler) dokusunu yansıtan aksesuarlarıyla da ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Görselliği önemsemekten geri kalmayan mağaza, dünyaca ünlü markaları ayrı duvarlarda sunuma hazır hale getirmiş.

Müşteri rahatlığını da göz ardı etmeyen mağazanın 6 adet kabini var. Kabinlerin geniş ve temiz olması gözümden kaçmadı. Çok rahat bir şekilde bu kabinlerde giyinebilir, ürünleri deneyebilirsiniz.

 

GİYİNMEK BİR SANATTIR

Siz de zevkle giyinmek istiyorsanız kendinizi sevmek, mutlu etmek istiyorsanız, kaliteye önem veriyorsanız ve en önemlisi sadece giyinmek için değil; şık ve modern görünmek için  bundan böyle n’apcağınızı biliyorsunuz. Rotanızı Lee Wrangler’e doğru çeviriyor ve yol alıyorsunuz. Unutmayın ki giyinmek bir sanattır!  

Haftanın Öne Çıkanları

LEE WRANGLER! BATMAN’DA SPOR GİYİMİN ADRESİ

2014-10-12 19:26 - YENİ YERLER

YPG’Lİ ÇEKDAR, BATMAN’DA DEFNEDİLDİ

2014-10-09 19:42 - GÜNDEM

AMATÖRDE 3. HAFTA GERİDE KALDI

2014-10-08 12:57 - SPOR

KORKULAN OLDU…

2014-10-08 16:57 - GÜNDEM

GÖNÜLAÇAR TEKNİK MENEJER OLDU

2014-10-07 18:22 - SPOR

İMAM, KENDİ PENİSİNİ KESTİ

2014-10-07 18:31 - BEŞİRİ

ARAP KADINLARI, CHP’Lİ AYGÜN’Ü KINADI

2014-10-09 19:37 - HASANKEYF

OLAYLI IŞİD PROTESTOSU

2014-10-07 20:15 - GÜNDEM

BATMANLI İŞ ADAMINDAN DUYARLI DAVRANIŞ

2014-10-07 20:11 - GÜNDEM

BATMAN-DİYARBAKIR YOLU ULAŞIMA AÇILDI

2014-10-09 19:37 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Uyuşturucu baskını: 3 gözaltı

00:10 - GÜNDEM

Başkan Ekmen, önemli soruna dikkat çekti

00:00 - GÜNDEM

Hüda Par’lı vekilden CHP'ye sert tepki!

16:00 - SİYASET

JASAT, firarilerin izini sürdü

15:54 - ASAYİŞ

Dikkatler, Cumartesi Annelerine çekildi

15:51 - SİYASET