SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

HALKIN SESİ - 11 yıl önce

M. SALİH BAĞDUR (YARDIM ÇADIRINDA ÇALIŞIYOR)

Belediye binası yanındaki Rojava ve Kobanê ile yardım çadırında çalışıyorum. Burada toplanan yardımları TIR’lara yükleyerek savaşın sürdüğü bölgele gönderiyoruz. Buraya gelen yardımlar ilk zamanlar iyiydi. Ancak şimdi kış geldi. İhtiyaçlar arttı. Isınma sorunu var. O yüzden halkımıza sesleniyorum, battaniye, yorgan gibi kışlık malzeme desteğinde bulunmalarını bekliyoruz. Halkımız yardımseverdir. Bu çağrının yerine ulaşacağına inanıyorum.
MAHSUN ESİN (ESİNLER LOKANTA İŞLETMECİSİ)

Turgut Özal Bulvarı sanat Sokağı karşısında bulunan Esinler Lokantası olarak halkımızın hizmetindeyiz. Burada kentin en lezzetli lahmacunlarını pişiriyoruz. Esnaflık zordur. Halkı memnun etmek zordur. Ancak biz müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmanın gayreti içindeyiz. Batman’da esnafın yeteri kadar desteklenmediğini düşünüyoruz. Dev alışveriş merkezleri, küçük esnafı zorluyor. Bu konuda yetkililere sesleniyorum, küçük esnafı desteklemelerini istiyorum.
NİHAT GİTMEZ (ŞOFÖR)

Halk otobüsünde şoförlük yapıyorum. Kentteki sorunlardan bahsetmek istiyorum. Maalesef halkımızın duyarsız olduğu bazı konular var. Mesela Belediye’de çalışan arkadaşlarımız, park ve bahçeler başta olmak üzere sokakları karış karış gezip temizliyor. Ama sabahında yine çöpler kenti istila etmiş durumda. Halkımız bu konuda gerekli hassasiyeti göstermiyor. Kendimize bu manzarayı layık görmememiz gerekiyor. Neden daha temiz bir şehirde yaşamayı kendimize layık görmüyoruz? Neden oturduğumuz parkı çöp içerisinde bırakıyoruz? Bizden sonra bu parka bizim arkadaşlarımız, bizim komşumuz, bizim yakınlarımız gelip oturak, bunu bilmiyor muyuz?
ÖMER DALMIŞ ( ÖZGÜR GÜNDEM GAZETESİ)

Ben basın özgürlüğü konusunda düşüncelerimi iletmek isterim. Ne yazık ki demokratik bir ülke konumuna gelmeden basın özgürlüğünden bahsetmek imkânsızdır. Basın, aldığı haberi yazamıyor, düşüncelerini kaleme alamıyor. Yazdıkları için hüküm giyen, tutuklanan, gözaltına alınan gazeteciler var. Bu durumda basın özgürlüğünden bahsetmek mümkün müdür? İnsanların haber alma hakkı vardır, basın mensupları bunu yerine getirir. İşini yaptığı için bir gazeteciyi yargılamak, basın özgürlüğüne darbe vurulması demektir.
Haftanın Öne Çıkanları

AYDIN GÜLMEZ’DEN MİLLİ TAKIMA TEBRİK

2015-10-14 20:23 - SPOR

Liman Balık, açıldı...

2015-10-11 17:23 - GÜNDEM

MEDİCAL’DE BİR İLK

2015-10-14 20:29 - EĞİTİM

VALİ ÇELİK, SASON’DAYDI

2015-10-15 17:34 - SASON

AVVA YENİ KREASYONUYLA TUTULDU

2015-10-15 17:12 - GÜNDEM

İLK MEKTEPLERİMİZ

2015-10-15 19:23 - Nostalji

Anız yangınları hastaları bezdirdi

2015-10-11 17:14 - GÜNDEM

HAŞİMİZADE, ŞİFA DEPOSU

2015-10-14 20:28 - GÜNDEM

SELAHATTİN DEMİRTAŞ BATMAN’DA

2015-10-14 12:29 - SİYASET

ŞAŞMAZ, MÜDÜR ASLAN’I ZİYARET ETTİ

2015-10-16 18:15 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Batman’ın hafızası 13 yaşında!

12:43 - HALKIN SESİ

Petrolspor’un Trendyol 1. Lig Yol Haritası

11:35 - HALKIN SESİ

Nostalji

17:12 - HALKIN SESİ

Gurbetin Penceresinden: Batman’da Bayram Olmak

17:09 - HALKIN SESİ

Timok-Gümüşmrgü: Dağların koynunda bir cennet

13:35 - HALKIN SESİ

Günün Manşetleri

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

00:00 - RESMİ İLANLAR

Batman’ın kalbi, Sonsöz gecesinde attı

15:16 - GÜNDEM

TEGV mezunları Batman’da buluştu

14:49 - EĞİTİM

Batman Belediyesi sahada yarışıyor

14:47 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Hemşire adayları yemin etti

14:31 - EĞİTİM