YEŞİL VADİ’DE BATMAN, AYAKLARINIZIN ALTINDA

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemizde sizleri enfes mekânlarla tanıştırmaya devam ediyoruz.

YENİ YERLER - 9 yıl önce

Bana kılavuzluk yapan foto muhabirimiz Yusuf Kavak’ın, dilinden düşürmediği bir mekâna doğru yolu alıyoruz. Turgut Özal Bulvarı Kevser İş Merkezi’nin sekizinci katına çıkıyoruz. Batman’ı kuşbakışı izleyebileceğimiz “Yeşil Vadi”ye konuk oluyoruz. Mekân Sahipleri Veysi Demir ve Ferhat Yıldız ile birlikte Yeşil Vadi’yi köşe bucak gezip incelemelerde bulunuyoruz.

MEKÂNIMIZ 4 AY ÖNCE AÇILMIŞ

Restoran olarak hizmet veren Yeşil Vadi, 4 ay önce kapılarını açmış konuklarına. Cafe olarak açılışını gerçekleştiren mekân, hedef büyütmüş ve restoran olarak dönüşüm geçirmiş. 2 katlı mekânımız, 1200 metrekare alanda siz konuklarını ağırlıyor. İlk katında kapalı mekânıyla hizmet veren Yeşil Vadi’nin ikinci katında ise koca bir seyir terası sizi bekliyor.

HAFTANIN YEDİ GÜNÜ CANLI MÜZİK YAPILIYOR

Yeşil Vadi’nin ilk katını geziyoruz önce. Mekân Sahipleri Veysi Demir ve Serhat Yıldız, ilk katta bulunan sahneyi tanıtıyor bize. Burada haftanın 7 günü canlı müzik yapıldığını söyleyen Demir ve Yıldız ortaklar “Batman’da ihtiyaç duyulan bir mekânı buraya kazandırdık. Gençler, canlı müzik yapılan mekâna ihtiyaç duyuyordu, biz bu ihtiyaca cevap verdik. Profesyonel ekibimiz tarafından yapılan canlı müzik, mekâna renk ve hareketlilik katıyor” ifadelerini kullanıyor.

SEYİR TERASTA DOĞAYLA İÇ İÇESİNİZ

İlk katı gezdikten sonra heyecanla üst kata yani seyir terasına doğru yol alıyoruz. Burası yemyeşil bir örtüyle kaplanmış, duvarlarda şelale resimleri... Yapay da olsa kendinizi doğa ile iç içe hissedebileceğiniz enfes bir teras yapılmış. Batman’ı kuşbakışı izleyebildiğiniz terasta, çay ve kahvenizi yudumlamanızın keyfi ise bambaşka. Hele akşam saatlerinde, ışıklandırılmış cadde ve sokakları buradan izleme fırsatını yakalayabiliyorsanız ne mutlu size.

OYUN SALONUMUZ VAR

Mekanda sadece çay, kahve içip karnınızı doyurmuyorsunuz, birbirinden eğlenceli oyunlarla da keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. Satranç, okey ve tavla oynayabiliyorsunuz Yeşil Vadi’de. Anlayacağınız 7’den 70’e herkes için cazip bir mekân burası.

MENÜMÜZ ZENGİN

Mutfağıyla da fark yaratıyor Yeşil Vadi. Menüsü zengin. Izgara, döner, lahmacun, pide, tost gibi yemeklerle konuklarını ağırlayan Yeşil Vadi’de soğuk ve sıcak içeceklerin tümünü de eksiksiz bulabiliyorsunuz. Lezzetli yemekler bulabileceğiniz mekânda gönül rahatlığı ile karnınızı doyurabilirsiniz.

HEM KALİTELİ HEM UCUZ

Yeşil Vadi’yi neden tercih etmeliyiz?” sorusunu yöneltiyoruz mekân sahiplerine Demir ve Yıldız ortaklar “Buraya gelenler kendilerini evlerindeymiş gibi hissediyorlar. Bir evin salonu gibi dekore ettik, ortam güzel. Yani bir bey, eşini ve kızını alıp çok rahat bir şekilde buraya getirebilir. Dolu dolu birkaç saat geçirebilirler. Nitekim buraya gelen aileler, gidince bize teşekkür ediyor. Fiyatlarımız çok uygun. Diğer benzer mekânlardan daha düşük. Yani hem kaliteli hem de ucuz. Aracı olmayanları da düşündük, onları evlerine bırakıyoruz. Böyle bir hizmetimiz de var” yanıtını veriyor bize.

ÖZEL GÜNLERDE PROGRAM YAPIYORUZ

Yeşil Vadi, ortamı ile Batman’da fark yaratan ender mekânlardan biri. Bundan hareketle düğün, nişan, kına, doğum günü, yılbaşı, yıldönümleri gibi özel günlerde de kapılar, Batmanlılara sonuna kadar açık. 15 personelle hizmet veren Yeşil Vadi’de ayrıcalığın doruklarına ulaşacağınızdan eminiz.

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

YEŞİL VADİ’DE BATMAN, AYAKLARINIZIN ALTINDA

2015-07-29 19:43 - YENİ YERLER

NARGİLEDE İDDİALI İSİM: VİP CAFE

2015-07-23 19:51 - YENİ YERLER

YÜZBAŞININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ!

2015-07-24 21:19 - GÜNDEM

ÖLMEDEN TABUTA GİRDİ...

2015-07-26 20:52 - SASON

BATMAN'DA 2 FARKLI KARAKOLA SALDIRI

2015-07-23 21:08 - GÜNDEM

EV BASKINLARI: 20 GÖZALTI

2015-07-24 20:58 - GÜNDEM

Batman’da HDP’liler ile polis arasında gerginlik

2015-07-27 01:00 - GÜNDEM

ANIZ YANGINI KORKUTTU KÖYLÜLER EVLERİNİ TERK ETTİ

2015-07-26 20:57 - GÜNDEM

DEV GALATASARAY BAYRAĞI YENİLENDİ

2015-07-23 20:51 - SPOR

KOZLUK KAYMAKAMLIĞINA BOMBA ATILDI

2015-07-25 00:56 - KOZLUK

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Kampüste çadır kuruldu

01:24 - EĞİTİM

Eğitim Bir Sen, öğretmene darp olayını kınadı

01:23 - EĞİTİM

Batman Valisi, meclis toplantısına katıldı

01:00 - GÜNDEM

Akıl ve zeka oyunlarında il finali…

00:23 - GÜNDEM

Asfalt sezonu başladı

00:21 - GÜNDEM