GÜNDEM

İki parkın açılışı yapıldı

Batman Belediyesi tarafından Gültepe Mahallesinde yapımı tamamlanan Dr. M. Fuat Umay ve Körük Mahallesinde yapımı tamamlanan Hacı Halil Dinç Parklarının açılışı yapıldı.

İki parkın açılışı yapıldı
19-02-2024 15:15
19-02-2024 15:19
BATMAN
Google News

Açılışa Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp "Batmanımızda artık öyle bir haldeyiz ki, her hafta, sürekli yepyeni hizmetlerin bu şekildeki açılışlarını yapabilecek durumdayız. Bu nasıl bir şey biliyor musunuz?  Şuanda birbiriyle bağlı çarklar çalışıyor Batman'da. Bir tarafından belli alanlarla ilgili 50 yıllık plan yaptık. Yani Batman'da 50 yılda yapılması gerekenler planımız var. Batman il gelişim planı. Bunun içerisinde 10 yılda yapılacaklar var, 1 yılda yapılacaklar var, 1 ayda yapılacaklar var" dedi.


HABER: Hatice Türkan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mustafa
Mustafa 2 ay önce
Mahalle ve caddelerde kaldırımlarda ağaçlandırma eksiği var, bazı yerlerde varken, bazi kaldırım larda ağaçlandırma yok,yaz sıcaklarında insanların kaldırımlarda, gölgede konforlu bir şekilde yürümesi ve ayrıca diğer faydalarını yazmaya gerek yok sanırım, her kes biliyor.Umarim yetkililer, memleketimizi guzellestiren çalışmaların yanında bu eksiliğinde hatırlatilmasında fayda var diye düşünüyorum...
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete