SPOR

İkinci devrede hedef şampiyonluk

Tekerlekli Sandalye 1.Ligi’nde ilimizi temsil eden Batman Engelliler Basketbol Takımı, sezonun ilk devresini 3. sırada tamamlayarak, zirve yarışındaki mücadelesini sürdürdü.

İkinci devrede hedef şampiyonluk
05-01-2024 09:57
05-01-2024 10:00
BATMAN
Google News

İkinci devrenin ilk maçında liderle karşılaşacak olan temsilcimiz, bu müsabaka için çalışmalarını sürdürüyor. 2023-2024 sezonunda Türkiye 1. Ligi B grubunda mücadele eden ekibimiz, sezona kötü bir başlangıç yaparak oynadığı ilk iki maçı kaybetmişti. Toparlanma sürecinin ardından yeni bir sayfa açan engelliler, çıktıkları 4 maçtan galibiyetle ayrılarak dikkatleri çekti. 7 takımdan oluşan B grubunun ilk devresini 10 puanla 3. sırada kapatan Engelliler Basketbol Takımı, ligin ikinci devresine ise iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

İKİNCİ YARININ İLK MAÇI 14 OCAK’TA…

14 Ocak’ta start alacak ikinci devre için hazırlıklarını sürdüren ekibimiz, ilk maçta ise 12 puanla liderlik Beta Enerji Adanaspor’un deplasmanda konuğu olacak. Kulüp yönetimi “Sezonun ilk iki maçında zirveyi paylaşan rakiplerle karşılaştık ve yok denecek farklarla mağlup olduk. Toparlanma sürecinde de sporcular çok iyi bir reaksiyon göstererek, bizi zirveye kadar taşıdılar. Şuan zirvedekilerle şartları eşitledik. İnanıyoruz ki, ikinci devre çok farklı olacak. İnşallah 14 Ocak’ta oynayacağımız karşılaşmadan iyi bir sonucu alarak, şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli geçeceğiz” dedi. (Adnan Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete