GÜNDEM

Milletvekili Nasıroğlu duyurdu; O kurum batman’da personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 8 bin personel alınacak. Batman’a ayrılan kontenjan belli oldu.

Milletvekili Nasıroğlu duyurdu; O kurum batman’da personel alacak
21-02-2024 12:22
21-02-2024 12:24
BATMAN
Google News

Başvurular 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek. Sözleşmeli personel alımına ilişkin duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Bakanlığın resmi internet sayfalarında www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm veya kariyer kapısı üzerinden yayımlanacak.

BATMAN’IN KONTENJANI BELLİ OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının personel alımında Batman’a ayrılan kontenjan belli oldu. AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca KPSS puanıyla 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak olup Batman’ımıza 32 personel ataması gerçekleştirilecektir. Hayırlı olsun” dedi.


HABER: Ramazan Demir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete