GÜNDEM

Vizyon proje tamam; 610 günde tamamlanacak

Batman ve ilçelerinin uzun vadeli su ihtiyacının karşılanması amacıyla Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yatırım programına alınan ve proje ihalesi yapılan Silvan Barajı’ndan Batman’a cazibeli su sağlayacak Batman İçme suyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi ile ilgili yürütülen çalışmalar, Vali Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Vizyon proje tamam; 610 günde tamamlanacak
26-01-2024 15:35
26-01-2024 15:36
BATMAN
Google News

VİZYON PROJELERDEN BİRİ

Batman il merkezi, Beşiri, Hasankeyf ve Kozluk ilçeleri, Bekirhan ve İkiköprü Belde Belediyeleri ile onlarca köyün içme suyu problemini çözecek vizyon projelerden birinin hazırlıkları başladı. Silvan Barajı’ndan Batman’a cazibeli su sağlanmasıyla ülke ekonomisine yıllık 320 milyon lira katkı sağlanması ve uzun vadede ilimizin su sorununu çözüleceği hedeflendi.

610 GÜNDE TAMAMLANACAK

Batman Belediyesi, Batman İl Özel İdaresi, Devlet Su İşleri ve yüklenici firma yetkililerinin katıldığı toplantıda, Silvan Barajı’ndan İçme Suyu Temini Projesinin uygulama alanı değerlendirildi. 610 gün süre verilen projenin en kısa sürede tamamlanması için yüklenici firmadan etkin çalışma yürütülmesi istendi. (Valilik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete