SİYASET

“HALK, SAVAŞI SANDIKTA DURDURABİLİR”

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları Ali Atalan, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, seçim çalışmaları kapsamında kentin dinamikleri ile bir araya geldi.

“HALK, SAVAŞI SANDIKTA DURDURABİLİR”
06-05-2015 22:38

HDP’li adaylara Parti Meclis Üyesi Osman Ergin ile HDP ve DBP’li yöneticiler de eşlik etti.

Petrol İş Sendikası’nda Demokrasi Platformu ile bir araya gelen HDP’li adaylar, seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HALK, SAVAŞI SANDIKTA DURDURABİLİR

7 Haziran seçimlerinin Ortadoğu halkları için stratejik önem taşıdığını kaydeden Milletvekili Adayı Ali Atalan, yüzyıllardan bu yana ezilen ve sömürülen halkların kölelik sistemine dur diyeceği eşikte olduklarını söyledi. Atalan, ortada olan tüm gelişmelerin AKP’nin savaş için hazırlık yaptığını gösterdiğini belirterek, çıkarılmak istenen savaşın ancak halkların sandık başında verecekleri karar ile durdurulabileceğini dile getirdi.

TÜM KESİMLER SESİNİ HDP İLE MECLİSTE HAYKIRACAK

Toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Ayşe Acar Başaran, HDP’nin halkların önüne çok büyük bir yaşam, eşitlik ve demokrasi projesi koyduğunu belirterek, bu proje içerisinde tüm renklerin ve kesimlerin yerini aldığını söyledi.

BAKAN ÇOCUKLARI, PARA KOYACAK YER BULAMIYOR

Milletvekili Adayı Hasan Yağız ise AKP’li bakan ve çocuklarının karıştığı yolsuzluk operasyonlarını hatırlatarak, yüzde 50’sinden fazlasının açlık sınırında olduğu Türkiye’de bakan çocuklarının para koyacak yer bulamadığını söyledi. Toplantı soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA