SPOR

REŞİT KAYGU; “HAKEM KURBANI OLDUK.”

REŞİT KAYGU; “HAKEM KURBANI OLDUK.”

REŞİT KAYGU; “HAKEM KURBANI OLDUK.”
01-12-2014 19:15

Ligin 14. haftasında deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaşan Petrolspor yönetici Reşit Kaygu, orta hakemin kötü yönetiminden şikayet etti.

Çorum Belediyespor’a 2-0 mağlup olmalarına rağmen futbolcularınınsahada iyi mücadele ettiklerini belirten Reşit Kaygu, “Çorum’a mutlak puan almak amacıyla gitmiştik. Oyuna da iyi başladık. 16. dakikada kademe hatasından kalemizde bir gol gördük. Toparlandığımız dakikalarda futbolcumuz Onur Şirin orta hakem tarafından haksız bir şekilde direk kırmızı kart ile oyun dışı bırakıldı. Oyun düzenimiz tamamen değişti. 10 kişi kalmamıza rağmen mutlak gollük pozisyonlara girdik, futbolcularımız son vuruşlarda başarı sağlayamadı. İlk yarıyı mağlup kapattık.”dedi.

BASKILI OYUN SONUÇ GETİRMEDİ

Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen rakip ekibe oranla daha atak oynadıklarını belirten Reşit Kaygu, “Gol aradığımız dakikalarda rakip ekip kontrataktan 2. golü buldu. Yandan ortalanan topa hareketlenmeyen kalecimizin hatasını Çorumsporlular affetmedi ve 2. golü attılar. Bu maçı bariz hakem hataları yüzünden kaybettik diyebiliriz. Haksiz yere penaltı gösterilmeseydi Çorum deplasmanından puan veya puanlarla dönebilirdik.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA