Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tren Kazası Açıklaması:

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'daki tren kazasıyla ilgili "Kaza her boyutu ile soruşturuluyor. Milletçe hepimizi üzmüştür" dedi.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tren Kazası Açıklaması:
09-07-2018 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'daki tren kazasıyla ilgili "Kaza her boyutu ile soruşturuluyor. Milletçe hepimizi üzmüştür" dedi.

"DEVLETİN İLGİLİ TÜM BİRİMLERİ SEFERBER EDİLDİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tren kazasına ilişkin taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'daki tren kazasının hemen ardından devletin ilgili tüm birimlerinin ve tüm imkanlarının seferber edildiğini açıkladı.

"MİLLETÇE HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taziye mesajında şu ifadelere yer verildi: Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bu akşam meydana gelen tren kazası, milletçe hepimizi derinden üzmüştür. Kazanın hemen ardından, devletimiz ilgili tüm birimlerini ve tüm imkanlarını seferber etmiştir. Yolcu trenindeki bazı vagonların raydan çıkması neticesinde meydana gelen kaza, her boyutuyla soruşturulmaktadır. Elim kazada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA