GÜNDEM

VALİ: İMKANLARIMIZ VAR YETER Kİ BİRLİK OLALIM

Vali Ahmet Deniz, Batman’ın Beşiri İlçesi’nde temaslarda bulundu.

VALİ: İMKANLARIMIZ VAR YETER Kİ BİRLİK OLALIM
08-11-2017 21:48

Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mustafa Maslak tarafından Kaymakamlık Binasında karşılanan Vali Deniz, kurum müdürleri ile bir araya gelerek, ilçedeki yatırım ve hizmetler hakkında brifing aldı. İçişleri Bakanlığınca Beşiri Belediyesinde görevlendirme yapıldıktan sonra yatırım ve hizmetlerin arttığına dikkat çeken Vali Deniz “Beşiri çok şanlı bir yer, Batman her bakımdan Türkiye’nin şanslı illerinden. Beşiri’de 20 kilometrelik sıcak asfalt yapımı devam ediyor. Gençlik Merkezi Projesi devam ediyor. Parke, kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor. Son 1 yılda çok mesafe kat edildi. İmkânlarımız var. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım” dedi.


ÖĞRENCİLERİN SERGİSİNİ GEZDİ
Daha sonra 15 Temmuz İlkokuluna geçen Vali Deniz, öğrenciler tarafından açılan sergiyi gezdi, öğrencilerle sohbet etti. 
KURUM AMİRLERİYLE TOPLANDI
Beşiri Öğretmen Evinde kurum amirleri ile toplantı yapan Vali Deniz, yatırım ve hizmetlerin hızlandırılması gerektiğini belirtti, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
ÇALIŞMALARI TEK TEK İNCELEDİ
Vali Deniz, Bağdu Mahallesinde Belediye tarafından yapımı devam eden parklar ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Beşiri’de yapımı devam eden mesire alanında inceleme yapan Vali Deniz, Danalı Köyü’ne gerçekleştirdiği ziyarette köylülerle sohbet etti, organize sanayi bölgesi ek tesisinin yapılacağı alanda kontrollerde bulundu. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA