8 YAŞINDAYIZ…

8 YAŞINDAYIZ…
01-06-2021

Batman Sonsöz Gazetesi 7. Yılını geride bırakarak 8. Yıldan bugün itibariyle gün aldı.

Gururluyuz, mutluyuz.

Dile Kolay, 8 yıldır Batman Sonsöz Gazetesi Batman’da yayın yapıyor.

Bu kadar süredir objektif, dürüst ve ilkeli yayın yapmaktan asla ödün vermeyen bu gazetenin bir parçası olmak ayrıca onurlandırıyor bizi.

Gazetemiz 8 yaşında olması kimseyi yanıltmasın, gazete ekibi yıllarını gazetecilikle geçirmiş. Anlayacağınız gazetemiz ve ekibi genç gözükebiliriz ama edinilen tecrübelerimiz ile en kıdemli gazete sıfatındadır.

Neredeyse Batman’ın il olma tarihi kadar eski olan Sonsöz  Gazetesinin ekibi tarihi, güzelliklerle dolu.

Sadece halkın ve Batman’ın çıkarlarını koruyan, gözeten Sonsöz Gazetesi bu çizgisini en ufak bir sapma göstermeden sürdürecek ve sizlerin ilgisi sayesinde varlığını sürdürecektir.

Teşekkürler Batman.

Teşekkürler Sonsöz Gazetesi ailesi.

İyi ki doğdun Sonsöz Gazetesi ve iyi ki varsın Batman.

***

Siz değerli okuyucumuz ile bu özel günümüzde hasbihal edip dertleşmeyi düşünüyordum. Batman Sonsöz Gazetesinin bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür edip, dertlerimizi ve sevincimizi, başarımızı, siz değerli okuyucularımıza aktaracaktım.

Yazar kadromuz bu konulara değineceğinden dolayı, ben her zaman ki gibi, sizlerden gelen mesaj, dilek ve temennileri bu sütunlara aktaracağım.

***

İSMAİL BEZEK

Batman Basınını tebrik ederim. Önemli üç talipte bulunması takdire şayandır. Batmanımızın gelişmesine kalkınmasına katkı sağlayacak böyle önemli meselelerinin çözümü olacağını düşündüğüm birlikteliğin güzide Batman Basın mensubu temsilcilerinin göstermesi takdire şayandır. Artı STK’ların, BATSO’dan aynı duyarlılıkla birliktelik desteğinin deklere edilmesini bekliyorum. TPAO’daki İtfaiye olayı elzemdir. Bu sorunlar asgariye iner. Birlikteliğiniz ve başarılı manşetlerle öneri çalışmalarınızın devamı tüm okurlarınızın beklentisidir. Sağlıklı Günlere Selamlar…

***

MEHMET SAİT BAYMAZ

Batman Basını belki ilk kez Batmanımızın böyle önemli bir konusunda birliktelik sağladığınız için sizleri gönülden tebrik ederim. Siz değerli Basın mensupları olarak Batmanımızın tüm önemli meselelerinde birlikte olduğunuz ve birlikte hareket ettiğiniz sürece çözemeyeceğiniz hiç bir sorunu olmaz.

İşte tüm okur severlerin sizlerden beklentisi hep bu oldu ve bundan sonra da hep bu olacak.

Selamlar ve Başarılar.

***

HASAN GÖKER

Batman Basınının bu birliktelik oldukça kazanan Batman olacak... Her hafta bir gündemle, tek manşetle sorunlar asgariye iner...

***

SELİM KARADEM

Esnaf resmen kan ağlıyor. Verilen hibe destekleri maalesef hükümet yaptığı zamlarla geri aldı. Kesilen cezalar hariç. Vatandaşın, Esnafın, işçinin, Çiftçinin ve işdünyasının rahatlayabilmesi için devletin teşvik yasasını bir an önce çıkarması gerekir. Bunun yanında kesilen sosyal mesafe cezalarının da af edilmesi gerekir.

***

HÜSEYİN ÇELİK

Gazetenizi yakından takip ediyorum. Her görüşten yazarlarınız olduğu gibi, her görüşede ve her haberede yer veriyorsunuz. Öncelikle bu tutumunuzdan dolayı siz Sonsöz gazetesine emeği geçenleri kutluyorum. Yalnız bir eksikliği dile getireceğim, sanat ve kültür sayfanız yok. Tabi bu sayfanız Batman ağırlıklı olmasını istiyoruz. Örneğin Batman’da sanat sayfası olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?