Bir kutlama bir teşekkür

Bir kutlama bir teşekkür
02-06-2023

Bugün, Batman Sonsöz gazetesinin 10. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesileyle, sizlerle bu güzel yolculuğun bir parçası olmanın heyecanını ve sevincini paylaşmak istiyorum.

Biraz geriye dönüp bugüne kadar ki sürece baktığımızda, Batman Sonsöz gazetesinin başarı dolu hikâyesini ve toplumda saygın bir yer edindiğini görüyoruz. Ayrıca; doğru, tarafsız ve özgür habercilik anlayışıyla Batman ve çevresindeki gelişmeleri sizlere objektif bir şekilde aktardığını, toplumun nabzını tuttuğunu ve önemli konularda farkındalık kazandırdığını söyleyebilirim.

Editör Hatice Türkan ve ekibi, büyük bir özveriyle gerçeklerin peşinden koştu ve okuyucularına daima doğru bir bakış açısı sunmanın çabası içerisinde oldu.

İmtiyaz sahibi ve tecrübeli gazeteci Ercan Atay, modern teknoloji ve yenilikçi yöntemlerle okuyucularına, en güncel haberleri sunarak Batman Sonsöz gazetesini önemli bir noktaya getirmeyi başardı.  Atay  ve ekibi vizyoner bir yaklaşımla, bu gazeteyi sadece basılı bir yayın organı olmaktan çıkarıp, dijital çağın özelliklerine uyum sağlayan çağdaş bir “haber platformuna” dönüştürdü.

Gazetecilik, özünde özgürlüğü barındıran sorumluluk gerektiren bir meslektir. Tüm ekip bu başarıda pay sahibidir. Editörümüz, yazarlarımız, muhabirlerimiz, tasarımcılarımız ve teknik ekibimiz Batman Sonsöz gazetesinin başarısının mimarlarıdır. Bu nedenle, bu başarının arkasında yer alan tüm çalışanlarımızı da tebrik ederim.

Ben de uzun bir süredir, bu güzide gazetede her cumartesi kitap ve film değerlendirme yazıları kaleme alıyorum.

 Kitaplar, insanlığın en değerli hazinesidir. Burada geçmişte yaşanan deneyimlerin yanı sıra geleceğe dair umutlar da saklıdır. Sayfalar arasında kaybolmak, yeni düşüncelerle tanışmak ve yaratıcılığın sınırlarını keşfetmek benim için büyük bir zevk. Bu yazıları yazarken, siz değerli okuyucularımı farklı dünyalara götürmek ve okuma tutkunuzu diri tutma kaygısı taşırım. Bunu bir nebze de olsa başarmışsam ne mutlu bana.

Batman Sonsöz gazetesinde bulunduğum için mutluyum. Burada düşüncelerimi özgürce ifade edebiliyor ve okuyucularımla diyalog kurabiliyorum. Bana bu imkânı sağlayan Hatice TÜRKAN’ a ve Ercan ATAY’a teşekkür etmek istiyorum. Onların güveni ve destekleri sayesinde kendimi bu kocaman ailenin bir ferdi olarak hissediyorum. Ayrıca her zaman yanımda olan ve destekleriyle beni motive eden Suat Serenkili’ ye, Hanifi Çelik’e, Yusuf Kavak’a, velilerime ve siz değerli okuyucularıma teşekkürü bir borç bilirim.

Sizlerin desteği ve ilgisi olmasaydı bu serüvenin bir parçası eksik olurdu. Katkılarınız ve geri bildirimleriniz benim için motivasyon kaynağı oldu.

Hepinize minnettarım.

 Bu özel kutlama vesilesiyle kaleme aldığım bu yazıyı, size olan teşekkürlerimi iletmek için bir fırsat olarak gördüm.

Batman Sonsöz gazetesinin 10. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dilerim.

İyi ki varsınız! İyi ki beraberiz!

Sevgi ve saygılarımla…

BEHÇET DARĞIN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?