GÜNDEM

TOKİ MEMURSEN'DE SORUNLAR DİZ BOYU

672 daire, okul, cami ve anaokulundan oluşan TOKİ Memursen sitesinde sorunlar bitmek bilmiyor.

TOKİ MEMURSEN'DE SORUNLAR DİZ BOYU
01-04-2015 21:23

TOKİ Memursen sakinleri, kendi haline terk edilen yerleşim biriminde su ve altyapı sorunlarının yaşandığını belirterek yetkililere çağrı yapıyor.

SU İHTİYACI KUYULARDAN KARŞILANIYOR

Şebeke suyu bulunmadığı için su ihtiyacını kuyu ve tankerle karşıladıklarını belirten TOKİ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhakim Onatlı ve Selahattin Çelebi, tüm çabalara rağmen TOKİ Memursen'in sorunlarına çözüm bulunamamasından yakınıyor. Kanalizasyon sorunun yıllardır çözülemediğini açıklayan Onatlı “Burada 672 daire var, okulumuz ve anaokulumuz var. Ama sorunlarımız bitmek bilmiyor. Şebeke suyu olmadığı için suyumuzu kuyulardan ve tankerlerden karşılıyoruz. Kanalizasyon problemi var, sürekli patlamalar meydana geliyor” dedi.

SOKAKLAR MOLOZ YIĞINLARI İLE DOLU

TOKİ Memursen'de evlerin bahçelerin ve sokakların moloz yığınları ile dolu olduğunu söyleyen Onatlı, yetkililerin moloz yığınlarını temizlemesini istiyor. Açıklamasında yetkililere seslenen Onatlı “bahçelerimiz, sokaklarımız moloz yığınlarıyla kapanmış durumda.

YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI

Memursen TOKİ güzergâhını kullanan minibüs şoförleri ise yollardaki çukurlardan şikâyetçi. TOKİ Memursen sokaklarındaki çukurlar yüzünden araçlarının zarar gördüğünü söyleyen minibüs şoförü Fatih Erol “altyapımız tamamen iflas etmiş. Yollarımız köstebek yuvası gibi. Araçlar, minibüsler, su çukurlarına batıyor. Yollarda 3 metreye kadar çukurlar oluşmuş. Yağmur yağdığında bu çukurlar suyla doluyor. Bu sorunları defalarca gündeme getirmemize rağmen çözüm bulunamıyor. TOKİ Başkanlığına defalarca başvuruda bulunduk ama bir netice alamadık” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA