GÜNDEM

MAHİR, 10 SANİYEDE LİNÇ EDİLMİŞ!

MAHİR, 10 SANİYEDE LİNÇ EDİLMİŞ!

MAHİR, 10 SANİYEDE LİNÇ EDİLMİŞ!
13-11-2014 18:56

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3 Eylül gecesi Kürtçe konuştuğu için linç edilerek öldürüldüğü iddia edilen 20 yaşındaki Mahir Çetin'in dövülme anına ait güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Kayıtlara göre Çetin, yaklaşık 15 kişinin 10 saniye süren tekme ve yumruklu saldırısı sonrası yaşamını yitirdi. Kavga sırasında aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Çetin, 5 Eylül günü Batman merkeze bağlı Sinan Köyü'nde toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre Mahir Çetin'in ölümüyle ilgili savcılık soruşturması devam ederken olay gecesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de dosyaya girdi. Olayın yaşandığı 3 Eylül gecesi bir işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerine göre bar çıkışı karşılaştıkları grupla tartışmaya başlayan Mahir Çetin'i, kuzeni Vedat ısrarla uzaklaştırmaya çalışırken görülüyor. Fakat karşı gruptan bir kişinin koşarak attığı bir yumruk sonrasında yaklaşık 15 kişinin tekmeli ve yumruklu saldırısına uğrayan Çetin, aldığı darbelerin etkisiyle yere düşüyor. Yerde de tekmelerin hedefi olan Çetin'e yönelik saldırı 10 saniye sürüyor. Sonrasında kuzenini korumaya çalışan Vedat Çetin de grubun saldırısına uğruyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA