GÜNDEM

3 BİN LİRA BULURSA KARISIYLA BARIŞACAK

Alkol alan ve yol ortasındaki refüjde oturan 40 yaşlarındaki şahıs, maddi imkânsızlıktan dolayı karısının kendisini terk ettiğini söyledi.

3 BİN LİRA BULURSA KARISIYLA BARIŞACAK
20-12-2015 20:40

Hapis cezası olan ve denetimli serbestlik yasası kapsamında Batman Cezaevinde temizlik yapan M.İ.(40), bu cezasının kaldırılması için 3 bin liraya ihtiyacı olduğunu ifade etti. 2 gündür aynı yere gelip alkol alan M.İ. üzerindeki kazağı çıkarıp yakarak ısınmaya çalıştı. 5 çocuğunun olduğunu ve bu çocuklara Valilik desteği ile baktığını belirten M.İ. “3 bin liram olmadığı için karım beni boşayacak. Evime ekmek götüremediğim için zor durumdayım. Buradan yetkililere sesleniyorum bana yardım edin. Bir buçuk aydır Batman Kapalı Ceza Evinde temizlik yapıyorum. 3 bin liram olmadığı için bu durumdayım” dedi.

KARIMLA BARIŞMAK İSTİYORUM

Karısının kendisine boşanma davası açacağını belirten M.İ. “Karım beni Hatay cezaevine göndermek istiyor. Ben Hatay’a gittikten sonra karım bana dava açacak. Bundan dolayı Hatay’a nakil çıkardım. Çünkü burada dava açarsa ben bu sıkıntıları yaşayamam. Ben normalde hamallık yapıyorum” dedi. Sesinin duyulmasını isteyen M.İ. “Bütün dünya beni görsün, sesimi duysun. 3 bin lira için karım benden boşanıyor. Bir buçuk aydır cezamı ödüyorum. Daha 4 buçuk ayım var. Bu cezayı ödemediğim için karım bana boşanma davası açacak. Bana destek olun” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA