GÜNDEM

TANRISEVEN, BARO BAŞKANLIĞINA ADAY

22 yıldan bu yana Batman Barosuna kayıtlı olan Avukat Mahmut Tanrıseven, önümüzdeki ay yapılacak olan Batman Barosu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

TANRISEVEN, BARO BAŞKANLIĞINA ADAY
16-07-2020 18:27


Baro Başkanı Av. Hamit Çakan’ın gelecek seçimde aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler Baro seçimlerine çevrildi. Batman’ın tanınmış avukatlarından Tanrıseven, adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Tanrıseven, adaylığını açıklarken “Dostlarımızla yaptığımız istişare sonucunda mensubu olmaktan gurur duyduğum Batman Barosu'nu daha iyi bir noktaya taşımak amacıyla Baro Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Rabbim bizi utandırmasın” dedi.
MAHMUT TANRISEVEN KİMDİR?
1976 yılında Batman’da doğan, lisans ve lisansüstü eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayan Tanrıseven, 1998 yılında mezun olduktan sonra Batman’da avukatlığa başladı. Av. Mahmut Tanrıseven, petrol hukuku ile ilgili master eğitiminden sonra, sanat tarihi bölümünü okudu. 22 yıldan bu yana Batman Barosuna kayıtlı avukat olarak hizmet veren Tanrıseven, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA